Byggetillatelse for Arena Nord kom i dag

I dag fikk vi veldig gode nyheter når byggetillatelsen til vår nye storstue Arena Nord ble gitt.

Hele Åsane Idrettslag har i mange år jobbet for at storstuen Arena Nord skal bli realisert. Det har sakte men sikkert nærmet seg og i dag kom endelig byggetillatelsen som gjør at vi kan begynne med arbeidet med å bygge.

Arena Nord blir et stort og flott idrettsanlegg med plass til alt man trenger for å drive med idrett. Det kommer en flerbrukshall med tre håndballflater, der man kan gjøre om to av banene til en arrangements hall som vil ta ca 2000 tilskuere.


Videre så kommer det en stor og flott turnhall der alle apparatene vil stå ute hele tiden, sånn at man slipper å bruke masse tid på å rigge utstyret opp og ned.

Det kommer en stor klatrehall, med forskjellige vanskelighetsgrader på veggene. Her vil det være noe for alle. Nybegynner vegger og vegger for de som har klatret i mange år og som vil ha en utfordring.

Videre så kommer det også en ishall med hockey bane og fire curlingbaner. Det vil også bli squash baner og mange saler som kan brukes til trening av forskjellige slag.

Det vil bli kaffeteria som vil være åpen i hallen sin åpningstid, kontorer, møterom og andre arealer for de som bruker hallen og for de som vil se på sine unge lovende som trener.

I tillegg så blir det en ny stor og flott fotballstadion som vil tilfredstille alle krav til å spille i toppfotballen. Det blir etterlengtet å få en stadion der alle fasilitetene er i topp moderne stand og med enkel tilgang til det man trenger i hverdagen. Dagens Myrdal Stadion vil bli et breddeanlegg som alle våre lag kan bruke når den nye står ferdig.

Alt dette bli gitt i gave av Trond Mohn som vi må få lov til å takke for at han gjør det mulig for oss å bygge Arena Nord!

Nå ser vi frem til at byggearbeidene går i gang i løpet av veldig kort tid! 

Annonse fra Obos-ligaen: