Vi trenger frivillige til Trond Mohn Sommerakademi

Trenere, lagledere og andre frivillige - se hit!

Vi har behov for flere voksne til fotballskolen vi arrangerer for barn i alderen 6-12 år. Trond Mohn Sommerakademi foregår fra 27.-30. juni fra klokken 10.00 til 14.00.

Vi har behov for ressurspersoner som kan være til stede og hjelpe til. Oppgaven går ut på hjelpe med bespisning og ellers kunne bidra når barna trenger det, slik at instruktørene kan fokusere på fotballaktiviteten.
 
Det er per i dag 156 barn påmeldt til denne skolen som vi arrangerer på Rolland og Myrdal.

Klubben har aldri hatt større oppslutning på noen av våre fotballskoler, og for å kunne gjennomføre arrangementet med god kvalitet trenger vi flere voksne som bidrar på arrangementssiden.

Vi oppfordrer trenere, foreldre, søsken, pensjonister og ellers andre frivillige til å bidra både til klargjøring og gjennomføring av fotballskoledagene. Ved å melde deg som frivillig bidrar du til å skape flotte sommerminner for små og store!

Har du en formiddag eller ettermiddag å avse? Kanskje du jobber turnus og har litt ekstra fri. Ta kontakt med fotballskoleansvarlig Mathias Låstad på epost [email protected] - det setter vi pris på.

Annonse fra Obos-ligaen: