Vi søker hovedtrener til Åsane 2

Åsane Fotball søker den rette treneren til å lede Åsane 2 i 4. divisjon. Les mer om den spennende stillingen.

Foto: Jonny Kleppestø.

Åsane satser tungt på spillerutvikling. Målet er å etablere et fremragende utviklingstilbud for spillere med ambisjoner og potensial til å spille på vårt eget A-lag eller på øverste nivå i Norge. For å kunne oppnå målene våre er vi avhengig av de rette folkene.

Nå søker vi den rette til å trene noen av våre fremste talenter, det vi kaller U23-gruppen, og som inkluderer kampledelse av Åsane 2 i 4. divisjon. Vi er åpen for å gjøre dette til en 100 prosent stilling om vi finner den rette. Rollen kan, om ønskelig, også kombineres med noe annet arbeid utenfor klubben.

Arbeidsoppgaver:

  • Jobbe etter klubbens planverk (strategiplan, sportsplan og fagplan) der utvikling av unge, lokale spillere til høyest mulig nivå står sentralt.
  • Planlegge og gjennomføre treninger.
  • Lede Åsane 2 i kamp.
  • Bidra til å forsterke "den oransje tråden" i hele klubbens utviklingsarbeid ved å ta ansvar også ut over den spesifikke jobben som Åsane 2-trener.

Den vi ser etter bør ha:

  • Bred trenererfaring og erfaring med utvikling av unge spillere.
  • Kjennskap til Akademiklassifiseringen til NTF og ambisjoner om å kunne jobbe etter denne.
  • Et sterkt ønske om å jobbe med unge, ambisiøse spillere som ønsker å bli toppspillere.
  • Minimum B-lisens.
  • Ambisjon om å ha trenerjobb som yrke.
  • Kunne identifisere seg med Åsane sin identitet, inkludert vår visjon og våre verdier (kameratskap, lokal, utviklende, åpen).

Vi søker en positiv person med godt humør som naturlig fungerer inn mot trenerkolleger og spillergruppen. 

Utviklingsavdelingen består i dag av tre personer i 100 prosent stilling og tre i 50 prosent, samt noen mindre stillingsprosenter. Vi er en ambisiøs gjeng som utfordrer hverandre. 

Kvinner oppfordres til å søke.

Frist: 15. november (søknader vurderes fortløpende og ansettelse kan finne sted før fristen er gått ut).

Vi ser alltid etter ambisiøse trenere

I tillegg til Åsane 2-jobben er vi alltid på utkikk etter sultne trenere innenfor alle kategorier, enten du er fersk og helt i starten på en trenerkarriere eller en viderekommen som ønsker å jobbe med de mest ambisiøse spillerne og ta del i et stadig sterkere fagteam.

Én av våre verdier er «utviklende». Det betyr ikke bare at vi skal utvikle gode fotballspillere. Vi skal også hjelpe fremadstormende trenere til å nå sine drømmer.

Ta kontakt med oss, eller levér en åpen søknad om å bli en del av utviklingsavdelingen. Vi vil utvikle deg, slik vi utvikler spillerne våre. Vi vil la deg bli en del av kameratskapet som preger klubben og dele vår kompetanse med deg.

Det spiller ingen rolle om du har mye eller lite erfaring, om du har trenerlisens eller ikke. Det eneste vi forventer er at du er sulten på å lære og utvikle deg som trener. Kvinner oppfordres til å søke.

Ta kontakt med utviklingsansvarlig Hiep Tran om du er interessert.

Telefon: 995 61 232.

Epost: [email protected] (denne eposten benyttes for alle søknader).

Annonse fra Obos-ligaen: