- En hard treningsuke

Mats Selmer Thornes gjør seg klar til treningskamp mot SK Brann. 20-åringen har et stort potensial - og er nå på god vei tilbake der han skal være.

- Jeg jobber hardt for å komme meg i form. Har vært ute lenge, men begynner å kjenne at jeg er på vei nå, sier Mats Thornes.

Thornes spilte for Vidar i ung alder. Før 2021-sesongen reiste han til Øygarden og spilte 26 kamper i debutsesongen på Ågotnes. Nå har han spilt i Åsane Fotball i ett år.

- Vi skal være klar til 10. april

Midtbanespilleren fra Sola er direkte i spillestilen sin, offensiv og flink til å true målet. Det kan bli viktig mot rødtrøyene lørdag.

- Dette blir veldig kjekt. Vi får en god treningskamp - for vi kommer til å møte et hardt Brann-lag, forteller Thornes.

Kampen starter klokken 13.00 på Åsane Arena. Forberedelsene er unnagjort.

Artikkel fortsetter under bildet

Mats Thornes insta.jpg
Mats Thornes smiler lurt. Han og Åsane Fotball jobber hardt for å være klar til sesongstart.

- Vi har hatt litt taktisk trening i dag for å se hvor vi kan straffe Brann. Vi har også kjørt en hard treningsuke for å få fart på beina igjen, sier 20-åringen.

Men det er 10. april det jobbes mot. Da skal Åsane Fotball være klar for å kjempe om poeng. I første serierunde spiller vi borte mot Mjøndalen.

- Vi jobber på og vi skal være klar til 10. april. Jeg har troen på at det skal sitte når alvoret starter, avslutter en klar og tydelig Thornes.

Har du sikret deg billett til oppgjøret - Gå inn på TicketCo og kjøp billett.

Her kan du se terminlisten til Åsane Fotball.

 

Annonse fra Obos-ligaen: