Vi ønsker flere ambisiøse og lærevillige trenere

Åsane Fotball søker trenere til utviklingsavdelingen for kommende sesong.

UTVIKLINGSMILJØ: Åsane har et spennende utviklingsmiljø både for trenere og spillere. Bildet viser Håvard Lilletvedt som er ansvarlig for U-gruppen.

Foto: Hordalandsfotball.no.

Åsane satser tungt på spillerutvikling. Målet er å etablere et fremragende utviklingstilbud for spillere med ambisjoner og potensial til å spille på vårt eget A-lag eller på øverste nivå i Norge.

Samtidig har vi et vedtatt mål om å opprettholde et kvalitetstilbud til alle i barne- og breddefotballen.

For å kunne oppnå målene våre innenfor topp- og breddesatsingen trenger vi sultne trenere innenfor alle kategorier, enten du er helt fersk og helt i starten på en trenerkarriere eller en viderekommen som ønsker å jobbe med de mest ambisiøse spillerne og ta del i et stadig sterkere fagteam.

Én av våre verdier er «utviklende». Det betyr ikke bare at vi skal utvikle gode fotballspillere. Vi skal også hjelpe fremadstormende trenere til å nå sine drømmer. 

Dette har vi lykkes med flere ganger, blant annet med Renate Blindheim som ble den første kvinnelige hovedtreneren i toppfotballen for menn, og med Sindre Tjelmeland som gikk fra ungdomstrener i Åsane via assistenttrenerjobb på A-laget til hovedtrener-jobben i Start i ung alder.

Ta kontakt med oss

Er du nysgjerrig på den reisen Åsane har startet på - og interessert i å bli en del av vårt utviklingsmiljø?

Vi vil utvikle deg, slik vi utvikler spillerne våre. Vi vil la deg bli en del av kameratskapet som preger klubben og dele vår kompetanse med deg.

Det spiller ingen rolle om du har mye eller lite erfaring, om du har trenerlisens eller ikke. Det eneste vi forventer er at du er sulten på å lære og utvikle deg som trener. Kvinner oppfordres til å søke.

Ta kontakt med utviklingsansvarlig Hiep Tran.

Telefon: 995 61 232

Epost: [email protected]

Annonse fra Obos-ligaen: