Magnus og Ola før Hødd

- Vi må være skjerpet

Lørdag er det bortekamp mot Hødd. Laget fra Ulsteinvik tok steget opp i Obos-ligaen etter fjorårssesongen. I den sesongen bidro Magnus Bruun-Hanssen og Ola Heltne Nilsen sterkt. Det blir en spesiell kamp.

Før jul flyttet Magnus Bruun-Hanssen og Ola Heltne Nilsen sørover til Bergen og Åsane Fotball. Nå skal de tilbake til Høddvoll - og spille mot gamle lagkamerater.

Det blir en spesiell kamp for duoen. 

- Ja, det blir spesielt. Jeg har spilt mange år i Hødd. Det er en klubb jeg bryr meg om - og det blir veldig rart å spille der nå. Jeg gleder meg til å se igjen mange av folkene som er i klubben, sier Ola Heltne Nilsen.

Lagkameraten, Magnus, spilte i to sesonger for Hødd. Sammen med Ola var de to sentrale og viktige brikker for den nyopprykkede klubben.

I løpet av to sesonger spilte Magnus 55 kamper og prikket inn 10 mål.

- Jeg har ikke vært der like lenge som Ola, men jeg har fått en sterk tilknytting til plassen. Det blir spesielt å spille mot gamle lagkamerater. En kamp på Høddvoll er alltid en stor begivenhet og det gleder vi oss til, sier Magnus Bruun-Hanssen.

Vi står foreløpig med ett poeng?

- Vi har snakket med mye om prestasjonene - og de poengene vi har følt at vi kanskje har fortjent, men ikke fått. Det er på tide å ta tre poeng og det tror jeg vi vi kan gjøre mot Hødd. Det blir tøft, og vi vet at de er gode og vanskelige å score mål på. Vi må være skjerpet og tilstede for at det skal gå, men det skal vi få til, forteller Ola.

- Det er mye positivt opp mot de prestasjonene vi har gjort. Vi spiller på nivå - og gjerne bedre enn lagene vi har møtt i de to første serierundene. Men vi har vært litt for lite klinisk foran boksen til motstander – og litt unøyaktig i en eller to situasjoner i vår egen boks. Det blir man hardt straffet for i Obos-ligaen.

Det er noe vi må ta lærdom av. Vi må bli enda mer kynisk foran motstanderens boks og vår egen. Dette må vi bygge videre på, men ut i fra det jeg har sett av dette laget i fjor, og det jeg har sett så langt i år - så er vi milevis foran det som vi leverte i fjor. Vi har tatt steg i riktig retning, sier Magnus.

Lørdag klokken 15.00 starter oppgjøret på Høddvoll. Kampen kan ses på TV 2 Play eller Direktesport.

Husk at du kan skaffe deg fast sitteplass på Åsane Arena denne sesongen. Sesongkort kjøper du her.

Neste hjemmekamp er mot KFUM Oslo - søndag 30. april - klokken 15.00. Kjøp billetter her.

Annonse fra Obos-ligaen: