Vi er videre i cupen

Vi er videre i cupen etter 5-1 seier over Bergen Nord. Foto: Trond Gausemel/Hordalandsfotball

Vi kom godt i gang på Flaktveit Stadion i dag og etter at Bergen Nord fikk en sjanse tidlig i kampen så svarte vi med en gang. Vågen og Belly ruller opp på høyresiden og Belly finner Udahl inne i boksen, som får slått videre til Bruun-Hanssen som er sikker og setter ballen i mål og vi får en tidlig 1-0 ledelse allerede etter 8 minutter.

Etter scoringen så fortsetter vi å holde trykket oppe og presser Bergen Nord som knapt nok får låne ballen.

Etter et langt press mot Bergen Nord sitt mål så kommer endelig dagens andre scoring etter 39 minutter. Det blir slått en god corner inn i feltet som Elias Brox header via keeper og i stolpen. På returen så er dagens kaptein, Simen Hopsdal, på rett plass og setter ballen enkelt i mål og vi går til pause med 2-0 ledelse.

I den andre omgangen så går Bergen Nord ut med et høyt og agressivt press og prøver å komme inn i kampen. De kommer til noen gode muligheter, men får ikke de aller største sjangsene.

Istedenfor så er det vi som øker ledelsen i det 63 minuttet. Henrik Udahl blir dratt i trøyen i straffefeltet og dommeren peker på straffemerket. Straffen tar Udahl selv og setter den i mål og vi leder 3-0.

Noen minutter seinere så får Bergen Nord sitt trøstemål. Det kommer etter rot midt på banen og plutselig kommer Bergen Nord igjennom og scorer. Det går imidlertid ikke lang tid før Åsane svarer. Etter 73 minutter så øker ledelsen til 4-1 ved Henrik Udahl. Marius Bildøy setter fart mot forsvaret og legger inn i feltet fra dødlinjen. Udahl kommer først på ballen og setter den kontrollert i mål.

I det 88 minuttet så fastsettes sluttresultatet til 5-1. Etter litt spill etter en corner så ender det med at Marius Bildøy slår ballen inn i feltet til Elias Brox som setter den i mål og sørger for at vi vinner 5-1 i en kamp der vi hadde full kontroll og fort kunne vunnet mye mer.