Verd å vite før du skal på kveldens Åsane-kamp

Kampdag! Her er litt praktisk info som er grei å lese før du drar til Åsane Arena i kveld.

Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball.no.

Stabæk er motstander i tirsdagens kamp i OBOS-ligaen. Det er avspark klokken 18.00.

BILLETTSALG: Vi oppfordrer publikum til å kjøpe billetter på forhånd. Det er enkelt, og gjøres via PC-en din eller mobilen. Kvitteringen har en QR-kode som gjelder som billett. Det er også mulig å kjøpe ved inngangen. Vi tar kort og Vipps.

KJØP HER

TRIBUNER: Åsane Arena har tre tribuner. Inngangen til Hovedtribunen skjer via hovedinngangen til arenaen. Gå opp i 2 etasje og innover gangen. Se på billetten hvilken inngang du skal benytte. Våre verter guider deg om nødvendig.

Bortesupportere benytter kortsiden mot nord. Her er det enklest å ankomme via Myrdalsvegen. Det er egen kiosk og egne toaletter til bortefansen.

K P
9 Raufoss 11 16
10 Fredrikstad 11 13
11 Åsane 12 13
12 Kongsvinger 12 12

Barn og unge oppfordres til å sitte på Familietribunen. Dette er kortsiden mot Vestlandshallen. Her er det gratis for barn under 13 år, kun 25,- for de som er 13-18 år og kun 75,- for voksne som følger barna sine. Voksne uten barn kjøper billetter på Hovedtribunen.

BENYTT SETET DU HAR KJØPT: Når du har kjøpt en billett eller et sesongkort skal du benytte den plassen du har kjøpt. Det skaper frustrasjon hos tilskuere som opplever at andre sitter på deres sete. Be våre verter om hjelp dersom du sliter med å finne den plassen du har kjøpt.

PARKERING: Det er parkeringsplass bak mediebygget, på langsiden, med innkjørsel fra Myrdalsvegen. Det er også parkeringsplass ved Myrdal stadion, cirka 200 meter fra anlegget. Husk å betale avgift. Parkeringsplassen på Blokkhaugen skole kan være et godt alternativ.

KIOSKSALG: Til dagens kamp er det flere kiosker tilgjengelig for publikum. Familietribunen benytter kiosken på langsiden mot mediebygget. Bortesupporterne benytter kiosken ved storskjermen. Det er også en enkel kiosk oppe på hovedtribunen og en større inne i tribunen. Der kan dere blant annet kjøpe våre supergode karbonadeburgere fra Godt Lokalt.

GRATIS MAGASIN: På vei inn til kamp vil våre verter tilby deg en gratis utgave at OBOS-magasinet. Her er det bred omtale av OBOS-ligaen 2022, og ikke minst av Åsane. Hovedsaken er et større intervjuer med Mats Thornes, en ung spiller vi forventer oss mye av.

MASKOTER: Blant forventningsfulle tilskuere i kveld er det en god gjeng fra vår naboklubb Bergen Nord. 15 spillere fra deres gutter 9-lag skal være maskoter og følge Åsane-spillerne inn på banen før avspark. Deretter ser de kampen fra Familietribunen.

Vi sees på kamp!

KJØP BILLETTER

Annonse fra Obos-ligaen: