Verd å vite for deg som skal på Ranheim-kampen

I dag møter vi Ranheim på Myrdal stadion! Les deg opp på praktisk informasjon.

Foto: Hordalandsfotball.no.

Det er fortsatt mulig for Åsane-supportere å kjøpe billetter til kampen mot Ranheim på Myrdal stadion lørdag klokken 15.00. 

Det koster 150,- for voksne, 100,- for honnør/studenter og 50,- for barn.

KJØP BILLETTER

Tilskuerkapasiteten på Myrdal er regulert som en følge av myndighetenes regelverk for fotballkamper under Covid-19. Her skal alle føle seg trygge og godt ivaretatt.

BORTESUPPORTERE: Fristen for å kjøpe billetter på bortefeltet er gått ut. 

HOLD AVSTAND: Publikum blir plassert med ett ledig sete mellom hver tilskuer. Personer i samme husstand kan sitte tettere. Annen hver seterad skal stå tom.

KUN ÉN INNGANG: Publikum går inn på stadion på toppen av tribunen mot sør. Veien opp er mellom banen og Åsane videregående skole, opp bakken og inn på tribunen. Hold minst én meters avstand dersom det er kø.

KUN SITTEPLASSER: Alle skal ha sitt eget sete. Finn deg et sete så fort du ankommer stadion.

VERTENE GUIDER DEG: Våre verter er på plass ved innslipp og på tribunen og hjelper dere med å finne en god plass der reglene om avstand opprettholdes. Det er ikke nummererte billetter.

SITTEUNDERLAG: For å sørge for at du sitter godt, vil alle tilskuere få utdelt sitteunderlag fra våre partnere OBOS og BA ved ankomst.

KIOSKSALG: Det er kiosker øverst på tribunen. Vi selger karbonadeburgere, fiskeburgere, boller, kaffe, brus, pølser og vafler - og reglene for smittevern og hygiene opprettholdes 100 prosent. Hold avstand til personen foran deg dersom det blir kø. Vi tar Vipps og kort.

TOALETTER: Det er egne publikumstoaletter. 

BRUK ANTIBAC: Det er flere stasjoner med Antibac på anlegget, spesielt ved inngangene og kioskene. Benytt muligheten før du handler.

LYTT TIL SPEAKER: Kampens speaker kommer til å minne om arrangementsreglene underveis. Vi ber publikum følge hans anmodninger slik at arrangementet blir trygt for alle.

Vi gleder oss til å se dere!

KJØP BILLETTER

Annonse fra Obos-ligaen: