Velkommen til BA Cup 2023

Denne helgen braker det løs i Vestlandshallen. Rundt 230 lag skal denne og neste helg delta i den populære barnefotballturneringen.

Tradisjonen tro arrangerer Åsane Fotball sin årlige barnefotballturnering i Vestlandshallen i slutten av januar.

Tidligere hadde cupen navnet Arken Cup, og deretter Oris Dental Cup, men de siste årene har Bergensavisen vært med på laget.

- For Bergensavisen er det viktig å støtte, være synlig og engasjert i den lokale idretten. Ikke bare i toppidretten, men også barneidretten. At vi i samarbeid med Åsane Fotball arrangerer BA Cup er et godt eksempel på det, sier Lena Rå - som er markedssjef i Bergensavisen.

BA Cup medaljer.jpg
Lik premiering til alle spillere.  Vi gleder oss til fotballfesten.

Dette er en turnering med store banestørrelser og lange kamper - og samtlige klasser spiller innendørs i Vestlandshallen. Det er også lik premiering til alle spillere. Disse deles ut kort tid etter siste kamp.

Helge Føllesdal er cup-sjef for den store fotballfesten.

- Det blir en flott turnering for alle. Nå gjør vi de siste forberedelsene og gleder oss til å se små og store i Vestlandshallen, sier Helge Føllesdal. 

Han har i likhet med flere andre stått på for å gjøre alt klart til BA Cup.

- Det er imponerende å se de som sikrer at vi kan gjennomføre en slik barnefotballturnering. Det er viktig - og Helge og de andre gjør en solid innsats, sier daglig leder i Åsane Fotball, Rune Eriksen.

- Vi ser frem til et stort engasjement fra store og små, både på og utenfor banen de to neste helgene, sier Lena Rå.

Vi i Åsane Fotball er helt enig med Lena. Det er bare å ta med godt humør og heie på alle.

Vi ønsker alle en riktig god fotballfest!

 

Annonse fra Obos-ligaen: