Vant mot Sogndal

Åsane Fotball seiret borte mot Sogndal. Dette var en kamp i Nasjonal U-17 serie. Håvard Espeland stanget inn vinnermålet. Les mer om kampen her.

Kampen startet i høyt tempo - der begge lag spilte med stor intensitet og kvalitet. Vi tok sakte, men sikkert mer kontroll over kampen. Vi ledet fortjent 0-1 til pause. Målscorer var Joakim Aasen.

2 omgang startet  bra for vår del, men så slapp vi Sogndal inn i kampen. Hjemmelaget utlignet til 1-1, men laget klarte å nullstille etter Sogndal sitt mål.

Vi skapte sjanser på løpende bånd, og etter 69 minutter var Håvard Espeland sist på ballen etter et hjørnespark. Litt utypisk Åsane U17 å score på dødball.

De siste 20 minuttene har vi god kontroll - og vi vant kampen 2-1.

Vi takker Sogndal for et hyggelig vertskap.

Nå inviterer vi hele Åsane til Åsane Arena. Lørdag 17. juni klokken 15.00. Da møter vi Sportsklubben Brann.

Guttene gleder seg stort til det oppgjøret. Vi ser frem til ny god kamp.