Uten poeng i årets siste hjemmekamp

En scoring helt på tampen ødela en ellers fin fotballettermiddag med 1100 tilskuere på Åsane Arena.

Se sammendrag fra Åsane - Bryne i videoen over.

Video fra Discovery.

Etter en svak 1. omgang der Bryne dominerte og scoret kampens eneste mål, var det et mer offensivt og besluttsomt Åsane-lag som kom på banen etter pause i årets siste hjemmekamp.

Laget overtok banespillet og skapte etter hvert en del sjanser. Utligningen kom etter 69 minutter da Erling Myklebust gjorde det aller mest selv etter å ha mottatt ballen midt på banen. Mot et ryggende Bryne-forsvar var Åsanes toppscorer presis og satte sitt niende mål for året.

Da fikk Åsane blod på tann, og med god støtte fra 1100 tilskuere jaktet de seieren.

Publikum jublet da Myklebust chippet ballen elegant i nettet etter 86 minutters spill, bare for å konstatere at linjemannen vinket for offside sekundet etter.

Da det så ut til å ebbe ut med 1-1, var Brynes Robert Undheim på farten foran mål og satte sitt andre for dagen med minuttet igjen av ordinær tid.

Dermed blir Åsane stående på sine 32 poeng når én serierunde gjenstår og ligger på 13. plass i OBOS-ligaen.

Før årets siste kamp, borte mot Grorud neste helg, er det mulig å ta igjen Fredrikstad på plassen foran, men ikke flere lag grunnet den svake målforskjellen til Åsane.

FAKTA

Åsane - Bryne 1-2 (0-1)

Åsane Arena, OBOS-ligaen. Tilskuere:  1100. Dommer: Ali al Hatam, Skreia IL. Gult kort: Kristoffer Stephensen (Åsane), Sigurd Grønli (Bryne).

0-1: Robert Undheim (36.)
1-1: Erling Myklebust (69.)
1-2: Robert Undheim (90.)

Åsane (4-2-3-1): Idar Lysgård - Bjarte Haugsdal, Sindre Austevoll, Eirik Wollen Steen, Knut Spangelo Haga (Ryan Doghman fra 46.) - Kristoffer Valsvik, Didrik Fredriksen - Kristoffer Larsen (Håkon Sjåtil fra 69.), Kristoffer Nesse  Stephensen, Lars Kilen - Erling Myklebust.