ETF-Åsane1

UTE AV NM 2024

Herrelaget reiste til Østlandet og Akershus for å skulle ta seg videre i NM, slik gikk det dessverre ikke. Kampen inneholdt to raske mål, rødt kort og annullert scoring.

Hjemmelaget starter veldig godt, og leder 2-0 allerede etter 8 minutter. Åsane klarer ikke stenge bak, og blir straffet hardt tidlig.

Herrene prøver å skape flere sjanser i første omgang, men det går dessverre ikke veien for oss.

Dermed leder Eidsvold Turn fortjent til pause.

I andre omgang er det Åsane som tar over styringen, og skaper flere muligheter til å utligne. Etter 48 minutter spilt, kommer utligningen, når Møller Wolfe kommer seg inn på bakre, og setter ballen i mål etter innlegg fra Nygard.

Minutter etter scoringen sitter, får Nygard sitt andre gule kort. Dermed må Åsane spille med 10 mann resten av kampen.

Flere stopp i spillet, gule kort og sjanser begge veier preger resten av andre omgang.

Dypt inne i overtiden på hjørnespark setter Thornes ballen i mål, som rett etter annulleres. Hvorfor det annulleres, er ikke godt å si.

Med det er dessverre Åsane ute av cupen, og må se videre mot neste runde i OBOS-ligaen.

Da går ferden til Toten og Raufoss, som for øvrig gikk videre mot Ranheim etter 1-2 seier i 3. runde av cupen.