Unødvendig tap

Det ble 2-1 tap for Ham-Kam i dag i en kamp vi burde vunnet.

Åsane møtte det ny opprykkete laget Ham-Kam på Marbella i dag. Det var en kamp som ble spilt i langt fra idelle forhold. Det var overvann på banen og en god del vind som gjorde det vanskelig å spille både langs bakken og i luften.

Det var en god start på kampen for de oransje. Det ble skapt mange sjanser foran Ham-Kam sitt mål, men når ballen ikke går i mål på avslutninger på åpent mål så blir det vanskelig å vinne fotball kamper. Åsane burde ha ledet til pause med både to og tre mål, men istedenfor så går man til pause med stillingen 0-0.

Kun noen få minutter etter pause så går Ham-Kamp opp i 1-0 ledelse etter rot i de bakre rekkene til Åsane. De får komme enkelt til og får et billig mål. Etter dette så fortsetter Åsane å kjøre på og skaper mange sjanser utover i kampen, men det vil seg ikke helt foran mål. De to gangene Åsane får ballen i mål så blir det avblåst for offside.

Åsane får seg ikke mål før Huseklepp blir felt i straffe feltet og Åsane får straffe. Da går Jonas Hestetun frem og er sikker som banken. Han scorer i den tredje kampen på rad fra straffemerket.

Ham-Kam avgjør kampen når de setter 2-1 scoringen sin i det 76minutt. De får en corner som blir headet inn i mål til det som blir kampens siste mål.

Hadde ikke forventet overvann i Spania

-Vi hadde ikke forventet å komme til Spania å spille kamp med overvann på banen. Det syns jeg er litt spesielt. Det er totalt unødvendig å tape 2-1 for Ham-Kam i dag. Jeg syns vi er det mestspillende, bestspillende laget og vi skaper rikelig med målsjanser til å vinne denne kampen komfortabelt, men vi scorer dessverre ikke på sjansene våre. Vi slipper inn et billig mål og et dødball mål. Vi finner noen plusser fra denne kampen, men det største minuset er at vi ikke setter sjansene våre og slipper motstanderen billig til. Alt i alt så var det en god treningsøkt, sier Mons Ivar Mjelde

Neste kamp her på Marbella er mot Notodden på søndag klokken 16:00

Kampfakta

• Startellver: Borger Thomas - Ole Martin Kolskogen, Aleksander Solli, Magnus Bruun-Hanssen - Martin Ueland, Jonas Hestetun, Tomas Kristoffersen, Viljar Birkeland - Stian Nygard - Erik Huseklepp, Dennis Antwi