Uavgjort mot Start

Åsane kom under to ganger mot Start, men de oransje slo tilbake og fikk uavgjort 2-2 mot Start. Mame Ndiaye ble tomålsscorer for hjemmelaget.

Åsane styrte det aller meste på hjemmebane og leverte en god kamp.

Nesten ut av intet tok gjestene ledelsen etter 37 minutter av oppgjøret. En pasning fra dypet til Alagie Sanyang sørget for at de gulkledde tok føringen i kampen. Start holdt ledelsen inn til pause.

Andre omgang startet med et smell. Tre minutter etter sidebytte fikk Åsane hjørnespark. Kristoffer Larsen var hovmesteren og serverte en god pasning til Mame Mor Ndiaye.

Åsane-spissen var kald og rolig, dempet ballen på brystet og satte ballen kontant i mål - fra cirka ti meter. Dermed var det balanse regnskapet.

Gleden var kortvarig. To minutter senere ble det en omdiskutert straffesituasjon.

Dommer markerte først for frispark, men endret avgjørelsen til straffespark. Da ble det temperatur på Åsane Arena.

Straffesparket satte Luc Mares i mål. 1-2 til Start til etter 52 minutter av kampen.

Åsane presset på og produserte store muligheter og etter 73 minutter var Mame Ndiaye på hugget igjen. Iskald satte spissen inn sitt andre mål for dagen.

Åsane spilte god fotball og det var sterkt å komme tilbake to ganger i dette oppgjøret. Hjemmelaget hadde fortjent alle tre poengene.

Neste seriekamp er borte mot Fredrikstad 2. pinsedag. Onsdag er det 1. runde i NM - borte mot Loddefjord.

Møt opp og hjelp våre menn videre i cupen.

FAKTA

Åsane - Start  2-2  (0-1)

Åsane Arena, OBOS-ligaen. Tilskuere: 514.

Gult kort: Mame Ndiaye, Martin Ueland, Sindre Austevoll

Mål:

37 min: 0-1 Alagie Sanyang

48 min: 1-1 Mame Ndiaye

52 min: 1-2 Luc Mares (Straffe)

73 min: 2-2 Mame Ndiaye

Åsane: Idar Lysgård, Ola Heltne-Nilsen, Sindre Austevoll, Martin Ueland, Håkon Sjåtil, Sander Eng Strand, Didrik Fredriksen, Emil Sildnes (Erling Myklebust 86´) Kristoffer Larsen (Ole Kallevåg 56´), Stian Nygard, Mame Mor Ndiaye.