Uavgjort mot Sogndal

I en jevnspilt mandagskamp på Åsane Arena så endte det 1-1 i oppgjøret mellom Åsane og Sogndal. Edmund Baidoo ga Sogndal ledelsen før pause, men Magnus Bruun-Hanssen utlignet for Åsane mot slutten av kampen

Det ble ikke en stor kamp på Åsane Arena denne mandagskvelden, kampen svingte frem og tilbake i den første omgangen med flere overganger fra begge lag uten at det ble noen målsjanser av det.

Kampens første mål kom etter 34 minutter når Baidoo fanger opp en retur fra Åsane sin keeper og setter den enkelt i det tomme målet. Målet til Baidoo var det eneste i den første omgangen og lagene går til pause med 1-0 ledelse til Sogndal.

Den andre omgangen startet rolig, men med ett vedvarende Åsane press. Sogndal kom litt mer inn i kampen etter hvert og det ble ropt på straffe fra begge lag underveis i den andre omgangen.

Da det gjenstod fire minutter av kampen så kom endelig den forløsende Åsane scoringen. Etter ett langt vedvarende press mot Sogndal målet så kom det endelig ett innlegg inn i Sogndal boksen. Ballen landet på hodet til Ole Kallevåg som headet den ned til midstopper Magnus Brunn-Hanssen som var flyttet opp som spiss i jakten på scoring. Magnus satte ballen kontant i målet bak en sjanseløs Sogndal keeper og kampen endte med poengdeling og 1-1.

Til slutt så vil vi gjerne takke alle de 894 tilskuerne som møtte opp på denne mandagskvelden på Åsane Arena, samt en stor takk til Bildøy Bibelskole som laget en kjempe stemning på tribunen!

Neste hinder er Ranheim borte på lørdag 20 april og Bjarg i den andre runden av NM den påfølgende onsdagen.