Uavgjort mot KFUM Oslo

Det ble en ny uavgjort kamp for våre menn. Sluttresultatet mot KFUM Oslo ble 1-1. Stian Nygard sendte hjemmelaget i føringen med 1-0 etter 56 minutter.

Åsane startet friskt og hadde god kontroll. Ole Kallevåg hadde en god mulighet, men målvakten til gjestene reddet skuddforsøket.

Etter 18 minutter fikk Åsane straffespark. Sander Eng Strand ble lagt i bakken og kampens hoveddommer pekte på krittmerket, men Martin Ueland bommet fra straffemerket.

Det var 0-0 ved pause og etter sidebytte fortsatt Åsane å ha ball og styre spillet. Etter 56 minutter klinket Stian Nygard til - via en spiller og i mål. Fortjent ledelse til hjemmelaget.

Ledelsen holdt i 10 minutter. Etter 66 minutter utlignet Sverre Hakami Sandal for KFUM Oslo - og dermed ble det 1-1 på Åsane Arena.

492 tilskuere så oppgjøret. Neste kamp for Åsane er borte mot Raufoss - førstkommende onsdag. Lørdag er det bortekamp mot Ranheim. Hektisk uke for Åsane.

Neste hjemmekamp er mot Sogndal 13. mai.