Uavgjort i Trøndelag

Åsane var i ledelsen 2 ganger mot Kåre Ingebrigtsen sitt Ranheim, men fikk bare ett poeng med seg hjem.

Ranheim dominerer banespillet i første omgang med mange sjanser, men det er en grov feil fra hjemmelagets debutant Håkon Røsten som gir Åsane ledelsen rett før pause.

Erling Myklebust plukker opp ballen, og setter den velplassert bak Ranheims sisteskanse.

Einar Iversen måtte desverre ut etter 5 minutter spill grunnet skade, og ble erstattet av Ole Kallevåg.

Andre omgang skulle inneholde flere mål. Ranheim utlignet etter 50 minutter da Bendik Bye plukker opp ballen etter litt problemer i bakre rekker hos de oransje.

Åsane tok tilbake ledelsen i det 79 minutt ved Emil Sildnes, og gir Åsane supporterne håp om 3 poeng.

Dessverre går Ranheim rett i angrep etter Åsanes mål, og setter 2-2 ved Vetle Wenaas.

Til tross for flere sjanser for begge lag endte kampen uavgjort. Dette var tredje kampen på rad Åsane spilte uavgjort.