Uavgjort etter å ha mistet ledelsen

En tidlig scoring fra Mats Thornes tente håpet. Så endte det 1-1 mot Kongsvinger.

Video fra Discovery.

Se høydepunktene fra kampen i videoen over.

Det var en viss spenning knyttet til Åsanes prestasjon borte mot Kongsvinger mandag. Skader på sentrale spillere og en lurvete sesonginnledning på hjemmebane bidro til det.

Men det begynte fra. Erling Myklebust var tilrettelegger og Mats Thornes målscorer da Åsane tok ledelsen etter bare fire minutters spill.

Åsane var OK før pause, men ikke veldig gode. Det var imidlertid en kamp man skjønte var mulig å vinne.

Det ble litt vanskeligere da laget pådro seg skader på Erling Myklebust og Emil Kalsaas og ble tvunget til å omrokere på laget.

1-1 kom etter 58 minutter da Mathias Bringaker løftet ballen i nettet bak en ellers svært god Idar Lysgård i Åsane-målet.

At hjemmelaget ikke vant kampen til slutt ble på mange måter keeperens fortjeneste. Åsane hadde noen muligheter i motsatt ende av banen, men ikke mange og ikke veldig store.

Mot slutten var det Kongsvinger som forsøkte hardest å vinne kampen, så 1-1 var nok greit for Åsane sin del.

Nå venter Stjørdals-Blink i neste kamp på Åsane Arena. Oppgjøret spilles søndag 8. mai klokken 15.00.

FAKTA

Kongsvinger - Åsane 1-1 (0-1)

Gjemselund stadion, OBOS-ligaen. 1270 tilskuere. Dommer: Ole-Alexander Ekeli Valen (Kråkerøy IL). Gult kort: Mathias Bringaker (Kongsvinger), Mats Thornes (Åsane).

0-1: Mats Thornes (4.)
1-1: Mathias Bringaker (58.)

Åsane (4-2-3-1): Idar Lysgård - Emil Kalsaas (Oliver Juul Jensen fra 65.), Martin Ueland, Sindre Austevoll, Ryan Doghman - Kristoffer Nesse Stephensen, Didrik Fredriksen - Kristoffer Larsen (Senai Hagos fra 78), Mats Selmer Thornes, Henrik Ødemark (Jonas Eide Vågen fra 46.) - Erling Myklebust (Erlend Hellevik Larsen fra 56.).