Horisont før kamp

Trikset seg til gratisbilletter

Idar Lysgård, Trine Spord Thomassen og Ola Heltne Nilsen delte ut gratisbilletter på Horisont. Flere viste sterke prestasjoner i triksing. - Nå er det snart kamp mot Jerv. Vi gleder oss, sier trioen på bildet.

Søndag er det duket for årets første hjemmekamp. I den anledning gikk salgs- og markedssjef, Trine Spord Thomassen, daglig leder, Rune Eriksen, Ola Heltne Nilsen og Idar Lysgård til Horisont for å dele ut gratisbilletter.

- Vi ønsker sterkt å skape noe rundt Åsane Fotball. Et større engasjement og synlighet. Det var veldig hyggelig å treffe så mange som er glade i bydelen sin og klubben vår, sier Trine Spord Thomassen.

Ola Heltne Nilsen og Idar Lysgård bidro sterkt til å skape engasjement - og de ble imponert da flere trikset seg til gratisbillett. En av dem var Mohamed.

Horisont triksing.jpg
IMPONERTE: Mohamed trikset seg til gratisbillett.

Her kan du også sikre deg billett - bli med du også - kjøp HER!

Mohamed og vennegjengen strålte da alle fikk billetter til søndagens oppgjør mot Jerv.

Horisont gutter billetter.jpg
STRÅLTE: Mohamed Allhalil, Mohamed Omar, Adrian Del Rio og Mayur Kanyal strålte sammen med Ola Heltne Nilsen. Søndag skal kvartetten heie på Åsane.

Billett fikk også Amalie Skar. Hun er opprinnelig fra den vakre øykommunen Dønna, men er nå bosatt i Norheimsund. Amalie viste også at hun kan trikse. Ola og Idar delte ut gratisbilletter til Amalie. Hun tar turen til Åsane Arena i morgen.

Horisont triksing Norheimsund.jpg
FIKK BILLETTER: Amalie trikset seg til gratisbilletter. Ola og Idar nølte ikke med å gi Amalie billetter. Vi ses på kamp, Amalie!

- Takk til Horisont og takk til alle som stilte opp for å skaffe seg gratisbilletter til oppgjøret mot Jerv. Det er viktig å være synlig og vi ønsker å bygge enda mer entusiasme rundt klubben. Nå håper vi inderlig at alle mobiliserer og møter på hjemmekampene til de oransje og sorte. Vi starter allerede søndag. Kom på kamp, oppfordrer daglig leder, Rune Eriksen.

Avspark er klokken 15.00 - Dørene åpnes klokken 14.00.

 

Annonse fra Obos-ligaen: