Tommel opp for Eng Strand

Åsane Fotball vant 4-1 mot Junkeren. Kraftig snøvær gjorde at kampen ble utsatt, men banemannskap gjorde en god jobb. Eng Strand med assist og mål for de oransje.

Mame Mor Ndiaye sendte Åsane i føringen etter 12 minutter. Et flott angrep på venstresiden - der Sander Eng Strand viste fart, teknikk og overblikk. 21-åringen fant Ndiaye som satte ballen kontant i mål. Åsane-spissen fortsetter å score mål for de oransje.

Bodø-laget kom tilbake og utlignet etter 33 minutter, men seks minutter før pause dukket Mats Thornes opp. Åsane holdt 2-1 inn til pause.

MatsThornes med mål mot Junkeren.

Etter 79 minutter var Eng Strand på farten igjen. Den offensive vingbacken kriget inn 3-1 til Åsane. Fire minutter senere ble det 4-1. Sist på ballen var Jon Berisha.

Åsane hadde også to stolpeskudd. Sindre Austevoll og Thomas Lotsberg var nære scoringer.

Snøvær gjorde at kampen ble kraftig forsinket. Neste lørdag reiser A-laget til Marbella - til sol og varme.