Tok sin tredje strake seier

Åsane vant igjen og ligger på opprykkskvalifisering når bare tre serierunder gjenstår.

SE MÅLENE i videoen over.

Video fra Discovery.

Med 2-1 over Bryne på hjemmebane mandag er Åsane oppe i 38 poeng i årets OBOS-liga. Dermed kan vi alt nå slå fast at årets sesong blir en av lagets beste noen sinne.

De oransje har ikke tapt hjemme siden Aalesund-kampen i midten av september, og hjemme på Åsane Arena er det blitt tre seire og én uavgjort etter at det nye anlegget åpnet.

Nå gjenstår bare én hjemmekamp, mot Stjørdals-Blink, mens Grorud og Raufoss er motstandere på bortebane i sesonginnspurten.

Ble presset bakover

Bryne tok ledelsen tidlig mandag, men Åsane reiste seg slik de har for vane å gjøre. 1-1 kom da Håkon Lorentzen ble felt og Joakim Hammersland scoret på straffe.

Men hjemmelaget var selvsagt ikke tilfreds med uavgjort, og det avgjørende målet kom da innbytter Jonas Fredriksen fosset fremover på høyresiden etter 55 minutters spill. Han fant Lorentzen foran mål, og spissen scoret sikkert.

Deretter ble det mye Bryne. Åsane ble presset bakover, men kjempet hardt i egen boks og holdt unna for jærbuene. Fire minutter på overtid var de tre poengene i boks.

FAKTA

Åsane - Bryne 2-1 (1-1)

OBOS-ligaen. Åsane Arena. Tilskuere: 901. Dommer: Harald Røvig Sletner (Rustad).

0-1: Daniel Seland Karlsbakk (11.)
1-1: Joakim Hammersland (42.)
2-1: Håkon Lorentzen (55.)

Åsane (5-3-2): Mark Jensen - Emil Kalsaas (Jonas Tillung Fredriksen fra 46.), Sindre Austevoll, Eirik Wollen Steen (Bjarte Haugsdal fra 46.), Martin Ueland, Ryan Doghman - Tomas Kristoffersen (Geir André Herrem fra 88.), Didrik Fredriksen, Sondre Auklend - Håkon Lorentzen, Joakim Hammersland (Senai Hagos fra 81.).

GOD STEMNING: Spillerne fikk kjempefin støtte fra alle tilskuerne på Familietribunen.