Tok første stikk i kvaliken mot Kvik Halden

Åsane tok det første stikket i dobbeltkampen mot Kvik Halden med 2-0-seier på Myrdal.

Det ble en god dag for Åsane på Myrdal da Kvik Halden kom på besøk i den første kampen av kvalifiseringen til OBOS-ligaen.

Åsane hadde full kontroll gjennom hele kampen, styrte alt som skjedde på banen og slapp ikke Kvik Halden til på noe. Men det skulle ta litt tid før hjemmelaget fikk sin første scoring.

Den kom ikke før ut i 2. omgang da klokken viste 63 minutter. Åsane fikk frispark omtrent på 16 meterstreken som Ole Didrik Blomberg tok. Blomberg skjøt i muren og ballen datt ned på baksiden av muren der Håkon Lorentzen og Didrik Fredriksen var. Didrik banket ballen i mål og endelig fikk vi mål mot lavtliggende Kvik Halden.

Kampens andre mål kom da det var spilt 75 minutter. Kristoffer Stava ble spilt fri og dro seg innover før han avsluttet fra 16 meter. Stava sitt skudd gikk inn nede ved stolpen i det lengste hjørnet og dermed endte det 2-0.

Nå venter bortemøtet mot Kvik Halden i Halden neste lørdag. Da skal det avgjøres om Åsane går videre til neste runde av kvalifiseringen.

FAKTA

Åsane - Kvik Halden 2-0 (0-0)

Kvalifisering til OBOS-ligaen. Myrdal stadion. Dommer: Daniel Higraff, Brodd Fotballklubb. 270 tilskuere. Gult kort: Simen Lassen, Kristoffer Stava (Åsane), Jakob Lund, Mathias Engebretsen (Kvik Halden).

1-0: Didrik Fredriksen (63.)
2-0: Kristoffer Stava (75.)

Åsane (4-2-3-1): Eirik Østgaard, Ole Didrik Blomberg, Eirik Wollen Steen, Ole Martin Kolskogen, Martin Ueland - Simen Lassen, Stian Nygard (Kristoffer Stava fra 66.) - Didrik Fredriksen, Håkon Lorentzen, Joakim Hammersland (Jonas Vågen fra 90.) - Henrik Udahl (Magnus Bruun-Hanssen fra 83.).