Tok ett poeng etter dramatiske sluttminutter

Åsane reiste hjem fra Bryne med ett poeng. Poenget glapp nesten fem minutter på overtid.

Video fra Discovery.

Bryne hadde en ball i tverrligger da det siste av fem tilleggsminutter nesten var over. Sekundet etter klarerte Sindre Austevoll ballen rett over egen tverrligger...

SÅ nær var Åsane et nederlag på Jæren i en kamp de lenge hadde håp om å vinne. 1-1 var på sett og vis rettferdig, men for hjemmelaget var det selvsagt bittert at kampens siste sjanse ikke gikk inn.

Andreas Dybevik sendte Bryne i ledelsen etter bare syv minutters spill. Eirik Wollen Steen og Eirik Østgaard kolliderte inn i Åsane-feltet, og da skuddet kom var det ingen der inne som kunne dekke målet.

Men Åsane våknet, og 1-1-målet til Håkon Lorentzen var fullt fortjent. Det kom etter et strålende innlegg fra Bjarte Haugsdal på høyresiden. Lorentzen scoret sikkert med hodet.

Med ett poeng på Jæren har Åsane fire poeng på sine to siste kamper. Denne uken avsluttes med hjemmekamp mot Strømmen. Tre poeng der, og Åsane har snudd en lang periode uten jevn poengfangst.

Kampen mot Strømmen spilles på Myrdal stadion lørdag klokken 15.00. Billettsalget pågår nå.