Tilbake på vinnersporet

Med en velfortjent 2-1-seier over Stjørdals-Blink er Åsane tilbake på vinnersporet igjen.

Klikk på vinduet over for å se høydepunktene fra kampen.

1. omgang var veldig sterkt, men 90 minutter sett under ett ble det ikke noen stor kamp på Myrdal søndag ettermiddag. Åsane dominerte spillet kolossalt i starten og skapte klart flest sjanser mot trønderne.

1-0 kom allerede etter to minutter da lånespiller Harald Tangen scoret. Åsane rullet opp på høyresiden ved Emil Kalsaas, som dro seg innover før han slo ballen ut igjen i banen der Tangen var på plass og scoret.

Saken fortsetter under bildet:

Åsane fortsatte å dominere. Henrik Udahl var iskald da sjansen bød seg etter knappe halvtimen. Håkon Lorentzen slo den målgivende pasningen.

I stedet for å punktere kampen med 3-0, gjorde Åsane det i overkant spennende for seg selv og de 200 fremmøtte. Heldigvis klarte ikke Blink å få hull på byllen før kampen var på overtid. Men 2-1-målet kom for sent.

Med seieren er Åsane oppe i 31 poeng. Det gir 5. plass.

FAKTA

Åsane - Stjørdals-Blink 2-1 (2-0)

Myrdal stadion, OBOS-ligaen. Dommer: Martin Berg (Hunstad FK). Tilskuere: 200. Gult kort: David Wolfe, Henrik Udahl (Åsane).

1-0: Harald Tangen (2.)
2-0: Henrik Udahl (29.)
2-1: Håvard Lorentsen (93.)

Åsane (4-2-3-1): Eirik Østgaard - Emil Kalsaas (Jonas Vågen fra 68.), Sindre Austevoll, Eirik Wollen Steen (Sigurd Kvile fra 85.), David Wolfe - Kristoffer Valsvik, Simen Lassen (Didrik Fredriksen fra 68.) - Stian Nygard, Håkon Lorentzen (Martin Ueland fra 85.), Harald Tangen (Kristoffer Larsen fra 68.) - Henrik Udahl.