Teller ned til tidenes billettslipp!

For første gang i OBOS-ligaens historie slippes billettene til de første serierundene på samme tidspunkt. Dagen er 23. mars, og billettslippet skjer presis klokken 12.00. Er du klar?

Dette er unikt - og noe du må være med på. La oss starte jobben med å fylle opp Åsane Arena på hjemmekampene. Få med deg venner, familie, naboer. Bidra til skape engasjement og entusiasme. Vi skal fargelegge bydelen vår oransje.

Bli med på en spennende reise for å skape en fantastisk stemning på vår flotte hjemmearena. Festen starter når billettene slippes 23. mars klokken 12.00. Det er bare å gjøre deg klar - og spre det glade budskap. 

Vår første hjemmekamp er mot Jerv 16. april. Billetter til den og de første serierundene på Åsane Arena slippes om litt over et døgn (i skrivende stund). Nedtellingen har startet. Her kan du se hele oppsettet til Åsane Fotball - sikre deg billett!

Du kan også kjøpe sesongkort allerede nå. Da får du fast plass hele sesongen, 100 kroner i avslag per måned på TV 2 Play - Bli med da - så skaper vi noe sammen.

Dette blir tidenes sesong - sammen med TV 2!

Følg oss på Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok.

 

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: