Tapte mot Nymark

Åsane 2 tapte sesongens første seriekamp. Nymark kontret inn seieren mot slutten av oppgjøret. Åsane 2 har kommet strålende i gang med sesongen. Laget stod med fem strake seire før oppgjøret mot Nymark.

Kampbildet var stabilt i hele kampen. Nymark lå i en kompakt og lav 4-5-1-struktur og lot oss uhindret komme til siste tredjedel.

Vi spilte store deler av kampen med våre midtstoppere midt inne på Nymarks halvdel, men maktet for sjelden å spille oss til klare målsjanser.

Hjemmelagets entusiasme steg i takt med minuttene de lykkes med planen sin og vi fikk god øving i den vanskeligste delen av fotballspillet, å bryte ned lag med minimale avstander mellom leddene og en overbefolket 16-meter.

Det var dagen da det alltid kom en fot, et kne eller et oppofrende hode i veien og til slutt lot vi oss frustrere, ble utålmodige og åpnet veien for kontringer.

Raske og gode Dennis Pettersen entret manesjen midt i andre omgang og han avgjorde kampen med to fine prestasjoner og flotte avslutninger.

For våre gutter var dette en påminnelse om at det er mange måter å vinne fotballkamper på og vi må bli enda mer nøyaktige i kampene som kommer.

Åsane ligger fortsatt på toppen av tabellen i 4. divisjon avd 02, men Varegg og Nymark har samme poengsum - 15 poeng etter seks serierunder.

Nå ser vi frem mot neste kamp. Det blir et heftig lokaloppgjør mot våre venner i Tertnes. Kampen spilles tirsdag 30. mai på Åsane Arena. Kampstart er klokken 20.00.

Forhåpentligvis kommer et revansjesugent og sprudlende Åsane-lag på banen i den kampen.

Fakta

Nymark - Åsane 2 2-0 (0-0)

Mål:

1-0 Dennis Pettersen (70)

2-0 Dennis Pettersen (90)

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 23.05.2023, oppdatert: 25.05.2023
Skrevet av: Redaksjonen