Tapte i tam forestilling mot KFUM

Med 3-1-tap på Ekeberg for KFUM Oslo ramler Åsane flere plasser på tabellen.

Bortsett fra den råsterke borteseieren mot HamKam i forrige bortekamp har Åsane en rekke med svake resultater i det siste. Det ble ikke bedring mot Kåffa.

I en tam forestilling i varmen i Oslo så man lite til Åsanes toppnivå.

KFUM tok ledelsen etter 19 minutter ved Alagie Sanyang på corner foran et passivt Åsane-forsvar. I åpningsomgangen var både Joakim Hammersland og Håkon Lorentzen svært nær scoring, men keeper reddet begge forsøkene.

Så scoret hjemmelaget igjen fem minutter etter pause. Thomas Hille ga retur på et frispark og Stian Sortevik puttet på returen.

Reduseringen til 2-1 kom da Joakim Hammersland scoret på et Stian Nygard-innlegg. Men i stedet for utligning til 2-2 var det KFUM som sikret seieren på overtid.

Åsane-spillerne ropte på offside da Tore Andre Sørås kom alene mot Hille og satte ballen i mål, men dommer Svein Tore Sinnes godkjente.

Åsane lå på 7. plass da onsdagens runde startet. Etter nederlaget ligger de oransje nå på 11. plass, bare tre poeng foran bunnlagene. Men veien opp er ikke lang om laget finner tilbake til vinnertaktene.

Nå venter cupen for Åsane. Neste seriekamp er ikke før onsdag 18. august når Grorud kommer til Bergen. De ligger for øyeblikket helt sist i OBOS-ligaen.