Tapte for Skeid i svak bortekamp

Et tamt Åsane-lag skapte svært lite og tapte 2-0 for hardtkjempende Skeid søndag kveld.

Se sammendrag av kampen i videoen over.

Video fra Discovery.

Etter seieren over Fredrikstad sist, og uavgjort mot vanligvis solide KFUM Oslo og Sogndal i kampene før, var det forventet at Åsane ville gi Skeid god kamp i Oslo.

I stedet var det hjemmelaget som ville mest, og de fikk ekstra motivasjon av 1-0-scoringen som kom etter bare åtte minutters spill.

Åsane maktet ikke å overta, selv om de hadde ballen mest. Men med kun ett mål under til pause, var målet selvsagt å snu kampen etter hvilen.

Så kom 2-0 til Skeid på et lite gunstig tidspunkt, bare seks minutter etter pause. Deretter og ut var Skeid mest opptatt av å holde buret rent, naturlig nok.

Skeid var nærmere 3-0 enn Åsane redusering i en kamp som sjansemessig var noen lunde jevn, med få skudd på mål til begge lag.

Fotballkvelden ble ikke bedre for Åsane sin del da både Stjørdals-Blink og Bryne hentet trepoengere i sine kamper. Åsane har fortsatt åtte poeng ned til bunnstriden, men trenger noen seire fremover for å unngå at det spøkelset nærmer seg.

Neste mulighet byr seg allerede mandag 22. august når hardt pressede Mjøndalen kommer til Åsane Arena. De var spådd i toppen denne sesongen, men har i likhet med Åsane levert svakere enn forventet.

KJØP BILLETTER

FAKTA

Skeid - Åsane 2-0 (1-0)

Nordre Åsen kunstgressbane. Obos-ligaen. Dommer: Henrikke Holm Nervik (Trygg/Lade). Gult kort: Emil Tjøstheim, Lars Kvarekvål (Skeid).

1-0: Ulrich Ness (8.)
2-0: Marcus Melchior (51.)

Åsane (3-5-2): Idar Lysgård - Sindre Austevoll, Eirik Wollen Steen (Knut Spangelo Haga fra 65.), Martin Ueland - Emil Kalsaas (Didrik Fredriksen fra 68.), Stian Nygard, Mats Thornes, Bjarte Haugsdal, Ryan Doghman - Kristoffer Nesse Stephensen, Erling Myklebust.