Tapte etter sterk opphenting

Åsane jaget seieren på stillingen 2-2, men i stedet for tre poeng ble det null.

En sen Sandnes Ulf-scoring ga nemlig hjemmelaget 3-2-seieren onsdag kveld i en noe merkelig fotballkamp.

Åsane hadde 60 prosent ballinnehav og vant også sjansestatistikken klart. Men det hjalp selvsagt ingenting når Sandnes Ulf scoret tre ganger på sine få muligheter og tok alle poengene.

Som i forrige kamp ble Bjarte Haugsdal sentral i opphentingen. Først var det hans stopperkollega Sindre Austevoll som brakte ny spenning i kampen med redusering til 2-1 etter 69 minutters spill.

Så gjorde Haugsdal som i sist kamp på hjemmebane, stanget inn en viktig utligning. Med 2-2 og over 20 minutter igjen å spille var hjemmelaget nesten nede i knestående. Åsane jaktet alle poengene.

I stedet endte det med null. Mark Jensen blokkerte et skudd, men ballen ble liggende på dødlinjen der en Sandnes-spiller fikk slått den inn igjen i feltet blant uoppmerksomme Åsane-gutter. Der dukket Ingvald Halgunset opp og satte 3-2 i nettet.

Med tap og fortsatt 29 poeng ramlet Åsane ned på 11. plass i OBOS-ligaen.

Heldigvis kommer det en ny sjanser til å ta tre poeng allerede søndag klokken 15.00 når KFUM besøker Åsane Arena. Vi håper publikum kommer.