image00001

Tap på Toten

Åsanes herrelag tok turen til Toten for å jakte årets første seier, men kom dessverre tomhendt hjem igjen.

Raufoss startet sterkt og presset på for å få et tidlig mål. Ballen går frem og tilbake mellom lagene, hvor det også prøves å skape flere farlige angrep.

Tidligere Brann-spiller Erlend Hustad setter ballen i mål bak Lillevik etter 42 minutter, etter en kaotisk situasjon i Åsane sitt forsvar.

Etter målet kjempet de oransje hardt for å utligne, men selv et straffespark fra Myklebust kunne dessverre ikke gjøre noe med stillingen.


Åsane kom ut i andre omgang med fornyet energi og presset på for å utligne. De skapte flere sjanser og hadde en periode med intens press mot Raufoss' mål. Til tross for en god innsats klarte de ikke å omsette sjansene til mål, og Raufoss forsvarte seg solid. Til slutt klarte de å holde på ledelsen til kampslutt.

Fra kampen kan Åsane ta med seg sin styrke i forsvar. 

De skapte også flere farlige situasjoner fremover på banen og var aggressive i jakten på en utligning. Til tross for nederlaget, viste de gode takter og vilje til å kjempe gjennom hele kampen.

Til Åsane Tidende uttrykker Røssland en skuffelse:

- Det er marginer. Vi var nære og spiller jevnt med Raufoss, men som i fjor, så ender ofte disse kampene uten poeng. Det er definitivt en kvalitet vi mangler og vi må bli bedre i de avgjørende fasene. Vi misset en straffe og føler på en enorm skuffelse nå.

Neste kamp er hjemme mot Start lørdag 11. mai klokken 16:00. 

Her blir det også OBOS Fanzone+.

FAKTA
Raufoss - Åsane 1-0 (1-0), tilskuertall 834.
Nammo Stadion, OBOS-ligaen 24 - runde 6.

Oppsummering:
1-0 Erlend Hustad (42 min)

Straffebom: Erling Myklebust (69 min)

Straffebom: Andreas Østerud (86 min)

Annonse fra Obos-ligaen: