Tap mot Røa

Etter en jevnspilt kamp mellom Åsane og Røa endte den første omgang målløs. I den andre omgangen var Åsane nærmest scoring, før de til slutt slapp inn et mål etter 81 minutter.

Kampen startet rolig, med godt spill både bak i forsvaret og på midten av banen hos Åsane.

Det bølget frem og tilbake uten de største sjansene i den første omgangen.

Røa kommer til et par overganger, men forsvaret med Duffy bakerst har kontroll.

Til pause stod det 0-0 mellom lagene.

Den andre omgang startet med et fint angrep med Kokosz i spissen, som prøvde seg med et skudd, som dessverre gikk rett over mål.

Det var ikke mange sjanser i den første delen av den andre omgangen, men Åsane var nærmest scoring ved flere anledninger.

Åsanes sisteskanse var god mellom stengene, men slapp inn etter 81 minutter da Røa kom på en kontring.

Kampen ender med et 0-1 tap. Vi ser frem mot kamp på Åsane Arena 20. april klokken 14:00 når Brann Kvinner kommer på besøk.