Selma Løvås

Tap for Vålerenga

Åsanes kvinnelag fikk hard motstand når serieleder Vålerenga kom på besøk i solskinnet på lørdag. Med to mål rett etter at halvtimen var spilt, ble det vanskelig for de oransje å komme tilbake. Det endte med ett 3-0 tap for Vålerenga

Vålerenga dominerte tidlig og scoret det første målet etter bare to minutter av kampen. Åsane kjempet hardt, spesielt midtveis i omgangen, men klarte ikke å utligne. Bortelaget doblet fra straffemerket etter 36 minutter, og lagene gikk til pause med 2-0 til gjestene fra Oslo.

Vålerenga fortsatte å være det dominerende laget i andre omgang og økte ledelsen til 3-0 etter 61 minutter.

Åsane forsøkte å komme tilbake, men klarte ikke å true Vålerengas ledelse. Til tross for noen sjanser på begge sider, endte kampen med 3-0 seier til Vålerenga.

Fra kampen kan Åsane ta med seg en solid innsats, spesielt midtveis i første omgang, da de skapte noen farlige situasjoner og presset Vålerenga.

Til tross for å ha blitt presset tilbake, viste de vilje og kampånd gjennom hele kampen.

Neste kamp blir det tur til Trondheim og kamp mot Rosenborg lørdag 11. mai.