Tap for Åsane 2 - Os

En oppdatering fra Åsane 2 - Os kampen som gikk på Åsane Arena 21.04 kl. 15:00

Vi starter kampen ganske bra med å ta styring, men dessverre scorer Os på sin første mulighet etter 13 min. Deretter styrer Os kampen i omlag 20 min og får også 2-0 i denne perioden. Vi tar over litt igjen inn mot pause og får redusert til 1-2.
Første 20-22 minuttene av 2.omg presser vi på for utligning og hadde fortjent bedre uttelling av de sjansene vi skapte.
Istedenfor for at vi utligner så går Os opp i 3-1 og 4-1 og med det avgjør kampen.
Vi er fullt på høyde med ett av de beste lagene i avdelingen og tar med oss dette i tillegg til at vi må bli skarpere i begge 16meterne.

Lag: Arn-Sebastian Wiik Escobar, Jesper Holmøy, Marius Brandtun, Håvard Torkildsen-Espeland, Patrick Andrè Wik, Dennis Møller Wolfe, Sondre Farstad, Tobias Breivik Sagstad, Philip Grønnern Ekeberg, Styrk Hagen Gullaksen, Joakim Aasen.

1-2: Tobias Breivik Sagstad

Gule kort: Philip Grønnern Ekeberg