Ta med gjengen gratis på kamp og vinn 5000,- til ditt lag!

DNB gjør lørdagens kamp til en fest for barn og ungdom. De spanderer billetter på hele laget, og i tillegg kan dere vinne 5000 kroner!

Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball.no.

Både store og små får glede av at DNB er kampsponsor på årets siste seriekamp på Åsane Arena førstkommende lørdag klokken 15.00. 

De sørger for at alle barne- og ungdomslag som har lyst å gå på kamp sammen med sine trenere, lagledere og foreldre, får muligheten til å sitte på Familietribunen uten kostnad. DNB har betalt billettene deres på forhånd!

I tillegg til gavmildhet på billetter er kampsponsoren opptatt av at det skal skje mye gøy på kampen. DNB planlegger blant annet en konkurranse der to av de fremmøtte lagene vinner 5000 kroner! I tillegg blir det give-aways og andre overraskelser.

Så skal DNB også kåre dagens Åsane-spiller som får billetter til Post Malone-konsert i premie.

Åsane - Stjørdals-Blink spilles lørdag 20. november klokken 15.00.

Dersom du representerer et lag eller en gruppe som ønsker å være gratis til stede på lørdagens kamp, ta direkte kontakt med breddefotballansvarlig i Åsane, Mathias Låstad, så sender han dere info om påmeldingen.

Tlf: 406 22 995

Epost: [email protected]

Kanskje det blir dere som reiser hjem med 5000,- på lagets konto etter kampen.

Alle lag tilknyttet Åsane Fotball og Åsane Fotball Damer har fått tilsendte informasjon om hvordan man bestiller fribillettene. Ta kontakt med din trener/lagleder dersom dere ikke har hørt om denne muligheten.

Så håper vi at andre klubber også slår til på denne unike muligheten!

dnb.png

 

Annonse fra Obos-ligaen: