T Solbakken gir gass med Åsane

Terje Solbakken Trafikkskole sitt samarbeid med Åsane Fotball gir klubbens medlemmer kortere vei til lappen.

Byens nest største trafikkskole feirer 25-årsjubileum i 2021. Da passer det godt å inngå samarbeid med Åsane, som jubilerer med 50 år som idrettslag til høsten. T Solbakken har sin hovedbase sentralt i Åsane, men jobber med elever over hele Bergen. Trafikkskolen har også kontor på Sotra.

Samarbeidet med Åsane innbefatter profilering på Åsane Arena, samt på baksiden av shortsen til A- og U-laget. Samarbeidet gjør også at Åsane-spillere som skal ta lappen vil få tilbud om trafikalt grunnkurs via klubben, gjennomført på Åsane Arena.

For T Solbakken er det flere grunner til samarbeidet:

- Det er stor aktivitet og masse positivt som skjer i Åsane Fotball. Det ønsker vi å støtte og være en del av.

- Samtidig er dette er fin måte å profilere trafikkskolen på, og ikke minst en anledning til å tilby klubbens medlemmer trafikalt grunnkurs, forteller Janicke Moldekleiv, administrasjonssjef hos T Solbakken.

Kommer medlemmene til gode

Åsanes salgs- og markedssjef, Atle Berntsen, forventer at T Solbakkens tilstedeværelse i og rundt klubben vil gi trafikkskolen flere elever med tilknytning til Åsane Fotball.

- Det er spesielt kjekt å inngå markedsavtaler som gir noe tilbake til medlemmene våre. De aller fleste av våre ungdommer planlegger å ta lappen, og ved å tilrettelegge for trafikalt grunnkurs i klubbregi tror vi mange velger T Solbakken når de skal ta sine første kjøretimer, sier Berntsen.   

T Solbakken jobber under mottoet «Vi klarer det sammen». Det passer godt til en organisasjon der lagspill og samarbeid er nøkkelen for å få resultater.

T Solbakken Trafikkskole tilbyr undervisning i følgende klasser: Bil, bil med tilhenger, motorsykkel og moped, samt trafikalt grunnkurs.

- Vi er stolte over å kunne tilby våre elever en skreddersydd opplæring som tilpasses elevens behov. Elever har ulike ønsker og forutsetninger. Vi prøver å tilrettelegge opplæringen på den mest effektive måten. Som elev hos oss vil du få være med på en lærerik og morsom reise på vei mot førerkortet, forteller Janicke Moldekleiv.

Les mer om T Solbakken her

BILDET ØVERST: Åsanes salgs- og markedssjef Atle Berntsen og Janicke Moldekleiv, administrasjonssjef hos T Solbakken, ser frem til et godt samarbeid.

Annonse fra Obos-ligaen: