Surt nederlag i siste hjemmekamp

Åsane slet i årets siste hjemmekamp og tapte til slutt 4-1 for Strømmen.

I videoen over kan du se de avgjørende hendelsene fra oppgjøret.

Nederlaget gjør at det tetter seg til rundt 5.-6. plassen i OBOS-ligaen der laget har vært plassert store deler av sesongen, men Åsane er fortsatt nummer fem med muligheter for opprykkskvalifisering.

Men det var ikke eliteserienivå på dagens forestilling. Åsane spilte godt i starten, skapte en del sjanser, men 1. omgangs eneste scoring kom da Strømmen ble tildelt straffespark rett før pause. Det fremsto som en merkelig avgjørelse fra dommer Steinar Hauge.

Etter pause forsøkte hjemmelaget å slå tilbake, men i stedet for utligning kom Strømmen-målene tett. Tre nye baller havnet bak Mark Jensen i Åsane-målet de neste 20 minuttene. Harald Tangen fikset 4-1 drøye kvarteret før slutt, men Åsane kom ikke nærmere.