Surt bortetap mot Asker

Det ble et veldig surt 4-3-tap for Asker på Føyka i dag.

Åsane hadde full kontroll på Asker i 1. omgang i lørdagens kamp, med unntak av ett tilfelle da Asker gikk opp i 1-0 etter 24 minutters spill.

Det gikk ikke lang tid før det sto likt i regnskapet da Joakim Hammerland utlignet til 1-1 etter 28 minutter. Etter målene fortsatte Åsane å kjøre kampen, men det manglet litt på den siste tredelen av banen og lagene gikk til pause med stillingen 1-1.

Fem mål i 2. omgang

Asker føk ut av startblokkene etter pause. Åsane hang dessverre ikke med, og det endte med at Asker scoret to mål på de fem første minuttene av omgangen.

Etter den tidlige kalddusjen i 2. omgang så kom Åsane mer med i spillet og da klokken viste 78 minutter smalt den første reduseringen ved Didrik Fredriksen, før Håkon Lørentzen utlignet til 3-3 i det 81. minuttet.

Dessverre scoret Asker igjen da det var gått 89 minutter. Dermed røk Åsane på et kjedelig nederlag.

FAKTA

Asker - Åsane 4-3 (1-1)

PostNord-ligaen avdeling 2. Føyka kunstgress. Dommer: Jon Håversen, Gimletroll IK. Gult kort: Sivert Westerlund og Simen Hammershaug (Asker).

4-3: Simen Hammershaug (89.)

Åsane (4-2-3-1): Eirik Østgaard - Jonas Vågen, Ole Martin Kolskogen, Eirik Wollen Steen, Martin Ueland - Kristoffer Valsvik, Simen Lassen - Kristoffer Stava (Stian Nygard fra 56.), Håkon Lorentzen, Ole Didrik Blomberg (Didrik Fredriksen fra 65.) - Joakim Hammersland.

Neste kamp spilles hjemme på Myrdal lørdag 24. august klokken 16.00. Motstander er Sotra.