Storseier i Nord, med 5-1 over Mjølner

Etter årsverste i første omgang så slo vi kraftig tilbake i den andre omgangen og endte med storseier 5-1.

Vi var ikke påskrudd ifra start i Narvik og i dag og Mjølner var det beste laget i den første omgangen og det ble ikke bedre når Eirik Wollen Steen måtte ut med skade allerede etter  åtte minutter. Vi håper at det ikke er noe alvorlig som setter han ut av spill i en lengre periode.

Mjølner gikk opp i føringen etter ett kanonskudd etter 21 minutter spilt. Mjølner spilleren får gå inn fra høyre siden og smeller til fra ca 18 meter og curler ballen rundt Thomas Hille og inn i det lengste hjørnet.

Vi tar oss litt mer sammen etter målet til Mjølner og kommer til noen halvfarligheter, men klarer ikke å utnytte de før på overtid av den første omgangen. Joakim Hammersland  går ned til linjen og slår ut 45 grader til Stian Nygard som banker ballen i mål og vi går til pause med 1-1

Knaller til fra start i den andre omgangen.

Etter at Morten Røssland sa noen kloke ord i pausen så er vi klar for å trykke til fra start i den andre omgangen og spillerne responderer som bare det og trøkker til.

1-2 målet kommer etter et fantastisk angrep som starter med at Thomas Hille spiller ballen til Birkeland som sender den videre til Lorentzen som på direkten slår Blomberg igjennom. Blomberg avanserer med ballen og keeper kommer ut. Da slår Blomberg ballen til Nygard som har stormet fremover og på blankt mål gjør Nygard ingen feil og setter ballen i det tomme målet. Det var ett skikkelig mønsterangrep og akkurat sånn vi har trent på og vi har snudd kampen etter 49 minutter.

Det går ikke mange minutter før vi er giftige på en kontring igjen. Etter 53 minutter sitter 3-1 når Mjølner har corner som vi kontrer på. Blomberg spiller ballen til Hammersland som lekkert trer ballen videre til Valsvik som på ett touch sender ballen videre til Lorentzen som banker ballen i mål alene med keeper og vi har virkelig slått tilbake etter den dårlige første omgangen.

Nok en gang så går det ikke lang tid før det smeller i nettet bak Mjølner sin keeper. Joakim Hammersland øker til 4-1 i det 59 minuttet før Håkon Lorentzen fastsetter sluttresultatet til 5-1 i det 78 minuttet og vi tar med oss alle tre poengene med hjem i fra Narvik.

Åsane startet med følgende 11: Thomas Hille – Martin Ueland, Eirik Wollen Steen(Jonas Vågen fra 9min), Ole Martin Kolskogen, Viljar Birkeland(Marius Bildøy fra 62min) – Simen Lassen, Kristoffer Valsvik – Joakim Hammersland, Stian Nygard, Ole Didrik Blomberg – Håkon Lorentzen(Henrik Udahl fra 79min)