Storkoste seg på åpen dag med OBOS

Store og små hadde en kjempekveld da OBOS og Åsane inviterte til åpen dag på vår nye stadion.

Cirka 200 engasjerte barn med foreldrene på slep tilbrakte to aktive timer på Åsane Arena torsdagskvelden. Der fikk de bli kjent med Åsanes A-lagsspillere, leke, spille fotball og kikke på anlegget.

På vei hjem fikk alle en sekk fra OBOS med drikkeflaske, drops, buff og fotball. Til tross for at det regnet store deler av tiden var det ingen tvil om at store og små koste seg.

Åsane sin salgs- og markedssjef, Atle Berntsen, lover at det ikke er siste gang barn i bydelen blir invitert til Åsane Arena.

- Vi har lagt godt til rette for barn på A-lagets kamper i OBOS-ligaen på vår nye stadion og gleder oss over at det stadig kommer flere på Familietribunen, heier på laget og knytter bånd med spillerne våre.

- På OBOS Åpen Dag fikk barna komme enda tettere innpå. De var i garderoben, på trenerkontoret, i TV-kommentatorboksene og ute på gressmatten sammen med hele A-troppen. Vi tror det bidrar til økt interesse og til at unge fotballspillere i hele bydelen får lyst å gå på kamp, sier Berntsen.

Han takker OBOS for at de spanderte en kjempekveld på barna.

- OBOS la til rette for at dette skulle bli en vellykket samling. Det er vi veldig takknemlige for. 

Lørdag klokken 15.00 håper vi å se mange av de samme personene igjen på Familietribunen. Da er det kamp mot Stjørdals-Blink, og det er gratis adgang for barn og de voksne som følger. Benytt lenken under for å bestille.

For alle andre er det fortsatt mulig å kjøpe billetter på hovedtribunen. For Åsane handler det om muligheten til å sikre topp 6-plass og kvalifisering til Eliteserien.

KJØP BILLETTER

Se flere bilder fra Åpen dag i galleriet under:

Annonse fra Obos-ligaen: