Stopperkjempe takker av

Sindre Austevoll har spilt sin siste kamp for Åsane Fotball. 28-åringen takker av og gir seg i klubben. - Det er synd. Sindre har gjort en solid jobb, sier Morten Røssland.

Takk for innsatsen, Sindre!

Sindre Austevoll avsluttet årets sesong med kapteinsbindet. Forsvarskjempen har spilt i Åsane i to perioder, men nå er fotballkarrieren hos de oransje over. 

- Det er synd, men slik er det. Sindre har gjort en solid jobb hos oss over flere sesonger. Vi takker av en viktig spiller, sier Morten Røssland.

- Alt har sin tid. Jeg har hatt en veldig fin tid i Åsane over mine to perioder i klubben - både sportslig og utenfor banen. En klubb med masse herlige mennesker og en unik spillergruppe, forteller Sindre Austevoll.

Austevoll har rundt 150 kamper for Åsane Fotball. Han startet sin andre periode i Åsane i 2020. Den første perioden varte fra 2016 til 2017.

Åsane Fotball takker Sindre for solid innsats. En herlig person på og utenfor banen. Alltid velkommen til vår arena. Alt godt på veien fremover.

Austeol Mame Wollen Raufoss.jpg
KAPTEIN: Sindre Austevoll avsluttet tiden i Åsane Fotball med kapteinsbindet. Her er han sammen med Mame Ndiaye og Eirik Wollen Steen. Foto: Hordalandsfotball.
Austevoll i luften skeid.jpg
STERK I LUFTEN: Sindre Austevoll stanget unna mot Skeid. Foto: Bjørn Marstrøm/Hordalandsfotball.
Sindre A og keeper Mjøndalen.jpg
PASSIAR: Sindre Austevoll i en passiar med målvakten til Mjøndalen, Thomas Kinn. Foto: Bjørn Marstrøm/Hordalandsfotball.

#viéåsane

Annonse fra Obos-ligaen: