Sterk seier mot opprykkskandidat

Med en sterk 2-0-seier over Aalesund i generalprøven er Åsane klar til seriestart.

Dagens motstander er det eneste laget fra OBOS-ligaen som har møtt Åsane i oppkjøringen til sesongen. De kom fra en sterk 4-0-seier over eliteserielaget Kristiansund sist helg, men ble plassert trygt ned på jorden igjen av våre gutter.

Åsane hadde kampens første sjanse etter 16 minutter da nykommer Ryan Doghman skjøt utenfor.

Et par minutter før pause var Åsane frempå igjen. Etter innlegg fra venstre avsluttet Håkon Lorentzen uten at presisjonen ble god nok.

1-0-målet kom ti minutter etter pause. Joakim Hammersland fikk frispark, og da viste Tomas Kristoffersen frem sin beryktede dødballfot og curlet ballen opp i vinkelen!

Kunne vunnet mer

AaFK skapte litt innimellom, men i stedet for utligning scoret Åsane igjen. Drøyt ti minutter før slutt kontret bortelaget etter en glipp hos Aalesund, og innbytter Ole Kallevåg fikk ballen ute til venstre. Med en lav og hard avslutning økte han til 2-0.

Kallevåg Kristoffersen
SCORET: Ole Kallevåg (t.v.) og Tomas Kristoffersen scoret målene mot Aalesund.

Håkon Lorentzen kunne lagt på til 3-0 bare to minutter senere da han ble fint spilt fri, men avslutningen ble upresis og ballen trillet utenfor.

Dermed blir Åsane stående med to seire, to uavgjorte og ett tap i oppkjøringen til OBOS-ligaen. Den er kommende lørdag mot Fredrikstad på Myrdal stadion.