Sterk borteseier og opp på kvalikplass!

Med en råsterk 3-2-seier borte mot Fredrikstad er Åsane på 6. plassen som gir opprykkskvalifisering.

I videoen over kan du gjenoppleve den sterke borteseieren.

Video fra Discovery.

Kampen i Fredrikstad var tidsvis en maktdemonstrasjon i effektivt spill. Åsane lå kompakt bakover, men angrep med fart og presisjon de gangene sjansen bød seg.

På den måten sjokkerte de et opprykksjagende hjemmelag som ikke kom til hektene og ga Åsane kamp før over en time av kampen var unnagjort.

Da Taofeek Ismaheel hadde redusert to ganger meldte selvsagt nervene seg. Krampen tok også et par av guttene.

Men de sto løpet, holdt unna og berget en knepen 3-2-seier som sender laget opp på 6. plass når bare fire serierunder gjenstår.

En perfekt Åsane-dag

Det var Bjarte Haugsdal som åpnet festkvelden da han heaet et frispark i mål etter bare tre minutters spill. Det var stopperens femte mål i år, og det tredje på de siste kampene.

Deretter fortsatte oppturen ved at et skudd fra Sondre Auklend gikk via Håkon Lorentzen og i mål.

Og bare minutter etter pause satte Ryan Doghman 3-0 i nettet etter en perfekt opprulling fra Åsane. Det målet ble til slutt avgjørende.

Nå håper at festen fortsetter mot Bryne på mandag. Billettsalget pågår, og prisene er latterlig lave siden vi feirer 50 årsjubileum!