Åsane opp på trygg grunn

Åsane vant bortekampen mot Skeid og sikret seg tre viktige poeng. Samtlige spillere kriget og leverte varene. Kristoffer Barmen fikk sin debutscoring for Åsane.

Åsane sendte trolig Skeid ned en divisjon med seieren i kveld. Åsane tok steget opp på trygg grunn. De oransje hadde kontroll mer eller mindre i 90 minutter. Vestlendingene tok tre poeng i en ekstremt viktig seier.

Erling Myklebust skapte ro allerede etter fire minutter. Håkon Sjåtil leverte et godt innlegg fra kanten - og foran mål var Erling Myklebust kald og rolig.

BEGGE MED MÅL: Erling Flotve Myklebust og Mame Mor Ndiaye kom på scoringslisten mot Skeid. Foto: Bjørn Marstrøm / Hordalandsfotball.

Etter halvspilt førsteomgang utlignet Skeid til 1-1, men bare minutter etter målet til vertene fikk Åsane straffespark. Kristoffer Barmen tok ansvar. Et solid straffespark av Åsanes nummer ti - og de oransje var igjen i ledelsen. Det tok bare 26 minutter før bergenseren åpnet målkontoen for de oransje.

Skeid hadde sine muligheter og kjemper om å unngå nedrykk. Fire minutter før slutt så var Mame Mor Ndiaye på farten. Didrik Fredriksen tok hovmesterrollen. Han serverte en god pasning til Mame Mor Ndiaye. Åsane-spissen hadde ingen problemer med å sette ballen i mål. Dette var Ndiaye sitt niende mål for Åsane.

Åsane sikret 1-3 og tre poeng. De oransje klatrer inn på trygg grunn!

SEIER I HAVN: Jubel på benken etter viktig borteseier. Foto: Bjørn Marstrøm / Hordalandsfotball.

Gratulerer, gutter - Sterk kamp! Nå må alle mobilisere mot Hødd!

Kjetil Lone og Håvard Lilletvedt styrte skuten fra sidelinjen. Røssland var hjemme på grunn av sykdom.