Startet opphentingen litt for sent

Åsane dominerte, skapte sjanser, men manglet det siste for å få med seg poeng mot Ranheim mandag.

Se sammendrag fra kampen over, deriblant det lekre målet til Eirik Wollen Steen.

Video fra Discovery.

Det endte 2-1 til bortelaget, deres sjette strake seier mot Åsane i Bergen. Men det hadde ikke vært utfortjent om minst ett poeng ble igjen på Åsane Arena.

For etter en litt famlende start der Ranheim dominerte og klarte å score 1-0 etter et innlegg i det 18. minutt, var det Åsane som overtok kampen og skapte det meste.

Så skjedde det som har skjedd flere ganger i år, motstanderen scoret mot spillets gang. 2-0 ble vanskelig å hente inn igjen, og reduseringen kom ikke før kampuret viste 94 spilte minutter.

Eirik Wollen Steen var Åsanes beste spiller sammen med en kreativ Kristoffer Larsen. Kapteinen reduserte med en lekker volley etter en periode med konstant Åsane-press foran egne småfans på Familietribunen.

Dessverre ble det med den ene scoringen. Dermed blir Åsane liggende på 11. plass med sine ni poeng.

Ny mulighet kommer allerede mandag. Da gjester Sandnes Ulf Åsane Arena.

FAKTA

Åsane - Ranheim 1-2 (0-1)

Åsane Arena. OBOS-ligaen. 625 tilskuere. Dommer: Ajdin Medic (Trosvik). Gult kort: Ryan Doghman, Kristoffer Nesse Stephensen (Åsane), Mads Reginiussen, Simon Marklund (Ranheim).

0-1: Simon Marklund (18.)
0-2: Vegard Erlien (70.)
1-2: Eirik Wollen Steen (90.)

Åsane (4-2-3-1): Idar Nordby Lysgård - Emil Kalsaas (Erlend Hellevik Larsen fra 66.), Bjarte Haugsdal, Eirik Wollen Steen, Ryan Doghman - Didrik Fredriksen (Sindre Austevoll fra 75.), Mats Thornes - Stian Nygard (Senai Hagos fra 75.), Håkon Lorentzen, Kristoffer Larsen - Erling Myklebust (Kristoffer Nesse Stephensen fra 75.).