Spiller to kamper på tre dager

Publikum er velkommen når Åsane spiller to kamper på hjemmebane på tre dager.

Foto: Nicholas Noreng.

Vinterens treningskamper ble sparket i gang med 1-1 mot FK Haugesund på Karmøy sist fredag. Kommende helg er det ny kamp, denne gangen mot Øygarden som spiller i PostNord-ligaen.

Kampen spilles lørdag med avspark klokken 16.00. Alle som har sesongkort har kampen inkludert.

Så er det klart for årets første lokalderby mellom byens to beste lag. Åsane - Brann har avspark klokken 18.00 på mandag.

Billettsalget til begge kampene pågår HER.

Slik skal troppen brukes

Åsane-trener Morten Røssland forklarer hvordan han tenker å komponere laget til to kamper på tre dager.

- Det er ikke planen at de samme spillerne skal spille to kamper a 90 minutter på tre dager. Her bruker vi hele troppen, pluss gjerne noen prøvespillere og juniorer, for at flest mulig skal få en god gjennomkjøring.

- Men Øygarden og Brann er neppe helt på samme nivå. Vi forsøker derfor å stille et noe bedre lag i mandagens kamp, legger treneren til.

Så langt denne sesongen har Åsane signert tre nye spillere, Idar Lysgård (Mjøndalen), Erling Myklebust (Vard) og Mats Thornes (Øygarden). Røssland lover at publikum kommer til å få se alle i aksjon om de tar turen til Åsane Arena.

- De er kommet godt i gang og glir fint inn i gruppen. Det blir nyttig å få matchet de gjennom hele forsesongen for at overgangen til en ny klubb og ny spillestil skal bli best mulig, sier han.

Sesongkort vil alltid være den mest lønnsomme måten å se Åsane på. Til svært gunstig pris (1750,- for voksne) får du ditt faste sete på 15 hjemmekamper i OBOS-ligaen + cupkampene + treningskampene.

KJØP SESONGKORT

Annonse fra Obos-ligaen: