Sogndal snudde kampen på tre minutter.

Sogndal tok med seg alle poengene fra Åsane Arena. De oransje ledet kampen to ganger, men det holdt ikke helt inn. I løpet av tre minutter snudde gjestene oppgjøret. Etter kampen fikk unge håpefulle autografer fra Erling Myklebust og spillerne.

Åsane tok grep om kampen fra start - og det gikk bare 60 sekunder før ballen lå bak målvakten til Sogndal.

Emil Sildnes med gode marginer, skuddet via en Sogndal-spiller og 1-0 til Åsane. Men vi var ikke lenge i føringen. Sogndal kom tilbake etter fire minutter. Sondre Ørjasæter med en avslutning via en oransje fot - og 1-1.

Etter 28 minutter fikk Åsane hjørnespark. Nygard med et godt innlegg - inne foran mål dukket Mame Ndiaye opp. Åsane i ledelsen for andre gang i kampen.

2-1 var også pauseresultatet på Åsane Arena. Åsane hadde god kontroll, men tre minutter ødela alt for de oransje.

Etter 75 minutter utlignet Sogndal. Erik Hovden Flataker sist på ballen. Da startet gjestene snuoperasjonen. Tre minutter senere fikk Sogndal straffespark - og Daniel Arrocha var sikker fra krittmerket.

Dermed vant Sogndal 3-2. Synd for guttene våre. Nå skal de til Moss 16. mai. Vi reiser oss igjen!

Fantastisk støtte fra Martyrene på Familietribunen. De holdt liv på tribunen gjennom hele kampen. Takk for støtten!