Slik var sist uke i utviklingsavdelingen

Trenerne har oppsummert kampene for sine lag i utviklingsavdelingen for uke 21.

BILDET ØVERST: G16-laget samlet før kampstart mot Nymark. Foto: Jonny Kleppestø  

G19

Åsane - Fana 1-1

1-0: Isak Haukefær (Emil Jaf)
1-1:

- 1. omgang var spillemessig jevn. Vi brant en stor sjanse tidlig i omgangen, men klarte å gå i ledelsen etter hvert. Fana skapte store sjanser, men heldigvis klarte vi å gå til pause med ledelsen i behold. Fana dominerte hele 2. omgang og vi slet med å sette opp angrep. Med en god keeper mellom stengene, og litt hell, endte kampen uavgjort.

- Vi er veldig fornøyde med innstillingen og arbeidet spillerne la ned. Flere tok større ansvar enn normalt, og guttene viste enorm karakter, oppsummerer trener Håvard Lilletvedt.

Startellever+ benk: Vegard Raaen, William Veivåg, Tord Endresen, Patrick Wiik, Sindre-Emil Dyrstad, Håkon Hodnefjell, Kristian Knudsen, Mathias Jørgensen, Emil Jaf, Isak Haukefær, Olav Hauge + Kasper Kleppestø, Peder Augestad, Emil Igelkjøn, Markus Bratvold, Tobias Sagstad.

Åsane - Bergen Nord 2-4

0-1:
0-2:
0-3:
1-3:
Jonas Ericson (Isak Haukefær)
2-3: Isak Haukefær (Olav Hauge)
2-4:

- I 1. omgang hadde vi mye ball, mens Bergen Nord lå og ventet på gunstige muligheter til å straffe oss på overganger. Vi spilte en god 1. omgang, styrte banespillet og skapte en del sjanser, men uten at vi klarte å få uttelling. I pausen gikk vi inn med en god følelse og var sikre på at om vi fortsatte i samme spor som i første, var det bare tidsspørsmål før B/N kom til å sprekke.

- Etter kun ett minutt ut i 2. omgang fikk vi den verst tenkelige starten vi kunne håpet på - B/N gikk opp i 1-0. Fra vondt til verre ble det da B/N la til både 2-0 og 3-0 før ti minutter var spilt av omgangen. Denne perioden mistet vi oversikt med ball og lot oss stresse uten å bli satt under noe hardt press.

- Vi fikk en liten boost da vi etter et flott angrep reduserer til 3-1, og påfølgende redusering til 3-2. Noe av det siste som skjedde i kampen var en kontring fra B/N som endte med straffe og 4-2 til dem, oppsummerer trener Sebastian Pettersen

Startellever + benk: Vegard Raaen, Mathias Angeltvedt, Peder Augestad, Tord Endresen, Håkon Hodnefjell, William Veivåg, Tobias Sagstad, Sindre-Emil Dyrstad, Olav Hauge, Jonas Ericsson, Isak Haukefær + Kasper Kleppestø, Patrick Wiik, Kristian Knudsen, Emil Jaf.

Resultater og tabell for G19 her

G16

Åsane - Brann 1-4

0-1:
0-2:
0-3:
0-4:
1-4: Miliam Stahl (Mathias Øvreberg)

 

- Vi møtte en motstander som var bedre enn oss i alle faser av spillet. Vi gjorde enkle feil i bearbeidingen og posisjonerte oss slik at det ble lettere for Brann å sette det høye presset. Vi slet litt å sette presse i mellomblokken, som var uvant for guttene. Vi trengte å møte slik motstand for å se hvor listen ligger, og denne kampen ga oss gode svar på hva vi må jobbe med videre, oppsummerer trener Dinogen Uruthiran.

Åsane - Nymark 5-0

1-0: Miliam Stahl (Markus Underhaug)
2-0: Stian Mjelde
3-0: Nicholas Kvamme (Stian Mjelde)
4-0: Marcin Kantor (Miliam Stahl)
5-0: Miliam Stahl (Markus Underhaug)

- 1. omgang var svak. Vi var utålmodige i bearbeidingen, hadde en del slurv og unødvendige feil. Det ble mange brudd og vi gjorde det for lett for Nymark å forsvare seg. Etter å ha gjort noen justeringer i pausen dominerte vi 2. omgang. Vi fikk flere gode bevegelser sentralt og var mer tålmodige i oppbygningen av angrepene. Kampen endte fortjent 5-0 og vi er fornøyde med at guttene klarte å heve seg i 2. omgang, oppsummerer trener Christian Andersen.

Startelleverer + benk: Mads Rylandsholm, Mathias Øvreberg, Miliam Stahl, Håvard Espeland, Simen Fløgstad, Marcin Kantor, Sander Jacobsen, Markus Underhaug, Viggo Frostad, Jon Berisha, Tobias Etim + Stian Mjelde, Nicholas Kvamme, Adrian Debelec

Resultater og tabell for G16 her

G16-2

Åsane - Hovding 3-0

1-0: Marcus Wollertsen
2-0: Theodor With (Lukas Kvamme)
3-0: Theodor With (Tobias Storla)  

- Vi slet i starten av omgangen, men fra tiende minutt og ut til pause dominerte vi banespillet. Vi fikk satt opp gode kombinasjoner og skapte mye, men overraskende nok var det målløst til pause. Inn i 2. omgang var vi mer tålmodige i oppbygningen av angrepene, og vi fortsatte dominansen. Mot slutten av kampen løsnet det og vi satte inn tre raske scoringer.

- Alt i alt er vi veldig fornøyde med at guttene klarer å være tålmodige til tross for at vi sløser sjanser og vi fikk til slutt en fortjent seier, sier trener Christian Klanderud.

Startellever + benk: Trym Bornlund, Marius Landquist, Lukas Kvamme, Arian Søyland, Tobias Storla, Herman Aas, Linus Hatlebrekke, Andreas Eliassen, Emil Søraas David Debelec, Andreas Fosse + Theo Taule, Theodor With, Jesper Mydland, Marcus Wollertsen, Christian Fosse, Alexander Mæland.

Åsane - Bønes 2-0

1-0: Fredrik Greve
2-0: Andreas Eliassen

- Vi holdt nullen igjen og har tatt store steg i det offensive spillet. Det er veldig gøy å følge denne gjengen og stegene de tar - og vi gleder oss til fortsettelsen, sier trener Christian Klanderud

Startellever + benk: Trym Brønlund, Christian Fosse, Arian Søyland, Lukas Kvamme, Marius Landquist, Fredrik Greve, Herman Aas, Theo Taule, David Debelec, Marcus Wollertsen, Andreas Fosse + Tobias Storla, Emil Søraas, Jesper Mydland, Theodor With, Linus Hatlebrekke, Andreas Eliassen.

Resultater og tabell for G16-2 her

G14

Åsane G14 har ikke hatt noen kamper denne uken.

Resultater og tabell for G14 her

G14-2

Åsane - Flaktveit 4-0

1-0: Rikard Brandvik
2-0: An Nhat Nguye
3-0: Rikard Brandvik
4-0: Leo Klausen

- Vi dominerte banespillet i store deler av 1.omgang og gikk 1-0 til pause i en omgang hvor vi kunne ledet 2-0 og 3-0. 2. omgang bar preg av at guttene ble slitne, og det måtte gjøres en del bytter. Dette ødela litt av den offensive flyten, men vi klarte å score tre mål til og vant kampen fortjent, oppsummer trener Lucas Rosenstock.

Start ellever + Benk: Julian Hulst, Odin Tøsdal, Sebastian Sandven, Simen Vigeland, William Knag, Andreas Grindheim, An Nhat Nguyen, Ivo Ervik, Leo Klausen, Rikard Brandvik, Aleksander Knudtsen + Eirik Rushfeldt, Nadir Kambic, Henrik Riffo, Olaf Maczuga, Emil Johnsen.

Resultater og tabell for G14-2 her

G13

Åsane - Varegg 2-1

0-1:
1-1:
Erik Andreassen (Lucas Valencia)
2-1: Sebastian Gjelsvik (Erik Andreassen)

I 1.omgang dominerte vi banespillet og var best i alle spillets faser. Vi manglet derimot det siste lille for å ta ledelsen, og vi slet litt med å spille av det veldig lavet presset. Dessverre brant vi for mange sjanser til å gå i ledelsen. Tidlig i 2. omgang slapp vi inn et mål fordi vi glapp på den offensive markeringen, men vi fortsatte dominansen. Dette ga til slutt en fortjent 2-1 seier, oppsummerer trener Alex Valencia.

Start nier + Benk: Vegard Cui, Ulrik Basso, Thomas Drønen, August Rønn-Aar, Lucas Valencia, Alex Szamboti, Morten Kvalheim, Sebastian Gjelsvik, Mats Fredheim + Aron Falck Myhre, Erik Andreasson, Olav Veseth.

Resultater og tabell for G13 her

Annonse fra Obos-ligaen: