Slår seg sammen for å arrangere Åsane Cup

Åtte fotballklubber i bydelen slår seg sammen for å gjøre Åsane Cup til en kvalitetsturnering for gutter og jenter.

Foto: Åsane Tidende.

Cupen har eksistert i mange år, men da som et arrangement som har gått på rundgang mellom ulike klubber som har gjennomført cupen hvert sjette år. Fra i år av er cupen et årlig, felles arrangement over to helger i mars. Målet er å heve kvaliteten og tiltrekke seg flere deltakere.

Følgende klubber er med: Flaktveit Idrettsklubb, Tertnes Fotball herrer, Tertnes Fotball damer, Åsane Fotball, Åsane Fotball damer, Turn og idrettslaget Hovding, FK Bergen Nord og Eidsvåg IL.

Åsane Cup vil i 2022 bestå at en innendørs turnering i Vestlandshallen for de yngste helgen 5.- og 6. mars og en utedel for ungdomslagene på ulike baner i hele bydelen uken etter, på kveldstid i hverdagene og gjennom helgen 12.-13. mars.

Søtt + Salt er med på laget

Det er allerede etablert en felles arrangementsstab med representanter for alle klubbene. Alle stiller gjensidig opp til felles dugnad for å skape en kvalitetscup for alle deltakerne.

- Sammen er vi sterkere enn én og én. Da ideen først ble lansert ble det fort enighet om at en årlig cup på tvers av klubbene i bydelen var en god ide. Vi tror dette vil bli en varig ordning og at cupen vil styrke samarbeid mellom klubbene i Åsane, sier Edward Lygre fra Flaktveit på vegne av arrangørklubbene.

Åsane Cup har for 2022 inngått avtale med Søtt + Salg, slik at årets cup får navnet Åsane Søtt + Salt Cup 2022.

Mer info om klasseinndeling, priser og påmelding HER

Annonse fra Obos-ligaen: