Skuffende resultat mot Fram

Hovedtrener Morten Røssland var skuffet etter 1-1 mot Fram Larvik.

Åsane tok imot Fram Larvik på Myrdal stadion til kamp i den 15. serierunden av PostNord-ligaen og nølte ikke med å gå rett i strupen på gjestene fra øst.

Åsane fikk en perfekt start på kampen allerede i sitt første etablerte angrepet. Jonas Vågen dro seg fri ute på Åsane sin høyre side og fikk spilt ballen ut i feltet til Stian Nygard.

Under hardt press la Nygard ballen til rette for seg selv og avsluttet kontant opp i nettaket til 1-0 bak Fram-keeper Kenneth Nielsen. Scoringen var Nygards sjette for sesongen.

Det tok derimot ikke lang tid før utligningen satt i nettet. I det 9. spilleminuttet fikk Fram-spiss Sindre Osestad lurt Eirik Østgaard med et flatt skudd på nærmeste stolpe og dermed var lagene like langt.

Valsvik nærmest scoring

Resten av omgangen kom begge lag til noen farligheter, men ingen store nok til å overliste hverandres keepere.

Til pause stod det dermed 1-1 etter en omgang hvor Åsane hadde initiativet og de største sjansene i den første halvdelen, mens Fram-laget tok litt over mot slutten av omgangen og hadde flere cornere som kunne blitt farlige.

I 2. omgang handlet det meste om Åsane, som fikk flere gode muligheter til å sette en avgjørende scoring.

Nærmest kom Kristoffer Valsvik, som etter 67 spilte minutter fyrte av et skudd fra 20 meter som traff den venstre stolpen og gikk ut til utspark. Dermed endte det 1-1 på Myrdal.

Etter kampen var trener Morten Røssland først og fremst fryktelig skuffet over resultatet som han ikke synes gjenspeilet kampen.

Fortvilende at scoringen uteble

- Spillemessige var vi monsterdominant første 15-20 minuttene. Målet deres kommer etter en litt uheldig involvering i midtbaneleddet hvor vi slapp de litt for enkelt igjennom.

- Så mistet vi oss selv litt utover i 1. omgang og slapp de litt til, men i 2. omgang er vi rett og slett mye bedre enn de, forteller han.

Etter å ha scoret elleve mål på de siste tre kampene hadde Åsane-laget flere gode muligheter til å score flere også i dag.

- Marginene var imot oss og vi hadde store nok sjanser til å score flere. Vi fikk ikke den avgjørende scoringen til å sikre oss tre poeng i dag, noe som var litt fortvilende, sukker Røssland.

Bedring fra forrige møte

Åsanes trener var positivt fornøyd med bedringen i duellspillet fra sist møte med Fram som er et veldig fysisk lag. Spesielt var han fornøyd med kontrollen Åsane hadde i boksspillet på defensive dødballer.

- Jeg er veldig skuffet over at vi ikke får tre poeng, det synes jeg vi hadde fortjent. Det har vært noen slike kamper i år hvor vi har vært spillemessig dominant uten å ta seieren.

- Men skal vi henge med i toppen er vi nødt til å avgjøre disse kampene hvor vi er best. Så i dag er jeg OK fornøyd med prestasjonen, men skuffet over resultatet, konstaterer Åsane-treneren.

Nå venter Asker borte, før Sotra tar turen over broen i neste hjemmekamp for Åsane 24. august klokken 16.00. Vel møtt til kamp.

FAKTA

Åsane - Fram Larvik 1-1 (1-1)

Myrdal stadion. PostNord-ligaen avd. 2. 185 tilskuere. Dommer: Shevin Enger Heydary (Ridabu IL). Gult kort: Ole Martin Kolskogen (Åsane), Mame Mor Ndiaye (Fram).

1-0: Stian Nygard (2.)
1-1: Sindre Osestad (9.)

Åsane (4-2-3-1): Eirik Østgaard - Jonas Vågen, Ole Martin Kolskogen, Eirik Wollen Steen, Martin Ueland - Simen Lassen, Kristoffer Valsvik - Joakim Hammersland, Stian Nygard, Kristoffer Stava (Viljar Birkeland fra 66.) - Håkon Lorentzen (Magnus Bruun-Hanssen fra 77.).